Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini kurtarmaya çalışmak

Rüyada birini kurtarmaya çalışmak

Rüyada birini kurtarmaya çalışmak gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, takdir edilip her konuda destek göreceğine ve başarı kazanacağına, sorunların yakın zaman içinde sona ereceğine, en karanlık zamanında elinden tutacağına, işinde verimsiz olacağına, dertlerinin dermanına kavuşacağına, yüzünün güleceğine, maddi açıdan uğranan zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine, sürekli bir rahatsızlık içinde olacağına delalet etmektedir.

Rüyada birini kurtarmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan bir fırsat yeteneklerinizi farklı şekilde kullanabilmeniz için olanak yaratabilir.

Rüyada kurtarmaya çalışmak anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, mutlu olacağına, hafifleyeceğine, acı tecrübeler edineceğine delalettir.

Rüyada kediyi kurtarmaya çalışmak kardeşiyle arasındaki sıkı muhabbetin bozulacağına, uzun bir süreden beri özlem duyulan bir kişiye kavuşulacağına, rüya sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada kediden kurtulmaya çalışmak çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına, dost ya da akrabalardan biri sayesinde atlatılacağına ve rahata erileceğine, insanların birbirine kenetleneceğine ve sımsıkı sarılıp, bir daha kopmayacağına delalet eder.

Rüyada cinden kurtulmaya çalışmak işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, elde avuçta bulunan üç beş kuruşun gereksiz ve boş bir işe yatırılacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada birinden kurtulmaya çalışmak yorgun ve gergin günler geçireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği insanlara iş hayatında daha önce karşılaşılmamış kadar büyük fırsatlar elde etmelerinde çok büyük bir yardımda bulunulacağına, yaptıkları işle ilgili bir yarışmaya katılacaklarına, yarışmanın ardından büyük bir kazanç elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak çok sevilen birisinden çok kötü bir haber alınacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, bu nedenle kendine olan özgüvenini kaybedeceğine, mesleğinde geri plana düşeceğine, fakirleşeceğine, mutsuz ve üzgün olacağına delalet eder.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak kendisini çok seven bir kişi ile dünyaevine gireceğine, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, karar vermekte gecikirse belki de hayatı boyunca kendisini hiç affetmeyeceği durumlara düşeceğine delalettir.

Rüyada kurt öldürmeye çalışmak kazancın yarı yarıya artacağına, ferah bir döneme girileceğine, maddi yükümlülüklerinden kurtulacağına böylece artık çok daha hafif olacağına, zafer ve bol kazanç getireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments