Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurtarmaya çalışmak

Rüyada kurtarmaya çalışmak

Rüyada kurtarmaya çalışmak sıkıntı çektiği konularda çok iyi bir sonuca ulaşacağına, kalbindeki kuşkulardan arınacağına, yeni şeyler deneneceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, insanları yargılamak yerine onları anlamaya çalışacak kadar da alçak gönüllü davranmasını bileceğine, büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, dünyevi hayatını garanti altına alacağına yorulur.

Rüyada kurtarmaya çalışmak gördüyseniz:

  • Planlarınızı ilgilendiren konularda duygusal tartışmalara girmekten kaçınmalısınız.

Rüyada kurt öldürmeye çalışmak borçsuz, maddi sorunlar olmadan, zengin bir hayata sahip olunacağına, kazancının yakın zamanda artış göstereceğine, az bir bütçeyle girişilen işleri büyüterek piyasada aranan markalar arasına girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kediyi kurtarmaya çalışmak kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine, geleceğine, sorunlarından ve borçlarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada denizde boğulan birini kurtarmaya çalışmak onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, hedeflerine yürürken kendisinden emin şekilde hareket edeceğine, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceği bir çalışma gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada insanları kurtarmaya çalışmak başarıya giden yollarına da hiçbir zaman engel çıkmayacağına, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, uzun zamandan beri çıkmak istediği ancak yaşadığı sorunlardan ötürü bir türlü çıkamadığı tatile artık çıkacağına ve kafa ve beden olarak dinlenmiş olarak işinin başına geçeceğine delalet etmektedir.

Rüyada birinden kurtulmaya çalışmak yeni kararların mutluluk ve başarı getireceğine, atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, rahatsızlık yaşanan bir dönemin alınacak destek sayesinde sona erdirileceğine, hayırlı bir erkek ile evleneceğine yorulmaktadır.

Rüyada suda boğulan birini kurtarmaya çalışmak sevincinin üzüntüye döneceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, hayırlı ameller işleyerek her geçen gün sevaplarına bir yenisini katacağına yorulur.

Rüyada çamurdan kurtulmaya çalışmak kısa bir süre sonra bir evlat sahibi olunacağına, anne baba hayır dualarının alınacağına, büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine, sevinçli olaylar ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada kurtarmaya çalışmak şansa, çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments