Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurdan atlamak

Rüyada çamurdan atlamak

Rüyada çamurdan atlamak hayırlı bir kısmetle karşılaşılacağına, deşarj olacağına, başarısının düşeceğine bunun da geri planda kalmasına ve unutulmasına neden olacağına, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, kazancının artacağına ve yaşamına bolluk geleceğine yorulur.

Rüyada çamurdan atlamak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız kafa karışıklıklarına veya güven başlıklı konularda yanlış anlaşılmalara neden olabilir.

Rüyada çamurun üzerinden atlamak bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, sorunlar yüzünden tartışmalar çıkacağına, zarar edilen dönemlerin yakında biteceğine, maddi olarak ferahlık yaşanacağına, sıkıntıların destek verecek kişiler sayesinde çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada çamurlu suya atlamak aldığı tüm tedbirlerin boşa çıkacağına, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine, rahata kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada çamurlu sudan atlamak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine, kısa bir zaman içinde çok zahmet çekmeden bütün hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamura atlamak aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, uzun bir zamandan beri kötü giden işlerinin sabır ve azim göstermesi ile birlikte açılacağına ve çok büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, çok uzunca bir süre boyunca büyük ve sorunlu zamanlar geçireceğine inanılır.

Rüyada çamurdan atlamak herkesin takdirini toplayacağına, aşk konusunda çok büyük bir ilerleme kaydedileceğine, bir sebeple çok zorlanacağına, kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine tabir olunur.

Rüyada tren rayına atlamak dayanışma ve sevgi içinde olacağına, borçlarını kolaylıkla ödeme şansı elde edeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına işarettir.

Rüyada akarsudan atlamak işlerini düzene sokacağına, güvenilir olmayan, dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, bu nedenle hem günahkâr olacağına, hem mal ve para kaybedeceğine, neşeli ve keyifli günler geçireceğine işaret eder.

Rüyada uçuruma atlamak aralarında istenmeyen olayların başgöstereceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine, sarsılacağına, sabit gelire sahip olup, elinin dara düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments