Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamurun üzerinden atlamak

Rüyada çamurun üzerinden atlamak

Rüyada çamurun üzerinden atlamak rızkının artacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yatırımlarının kar getireceğine, çok kazançlı bir çalışmanın ortaya konabilmesi için bazı adımlar atılacağına, satışların düşeceğine, çok büyük bir üzüntü duyacağına, nahoş sözler işiteceğine inanılır.

Rüyada çamurun üzerinden atlamak gördüyseniz:

  • Taşınma ya da yer değişikliği türünde durumlar da söz konusu olabilir.

Rüyada çamurdan atlamak çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, bir kere başarısını ispat ettiği takdirde iş dünyasında üst üste güzel tekliflerle karşılaşacağına delalettir.

Rüyada çamurlu sudan atlamak bolluğa kavuşacağına, hayal ettiği şeylere bir türlü kavuşamayacağına, insanların hayatına müdahale etmesine fırsat vermeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamurun üzerinden atlamak işlerinin yoluna gireceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, hayırlı olarak girdiği işlerin zarar vereceğine alamet eder.

Rüyada çamura atlamak alacağı bazı haberler ile sorunlarından hızlı bir şekilde kurtulacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, uğradığı haksızlığın düzeltileceğine, cebinden önemsiz bir sebepten ötürü çıkan paranın katbekat daha fazlasını kazanacağına işarettir.

Rüyada çamurlu suya atlamak hasretliklerin bir araya geleceğine, çok daha büyük işlere gireceğine, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, geçireceği bir kaza sonucu ufak bir sakatlanma yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden suya atlamak yeni bir projenin başına geçirileceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine, ayıplı yolara sapacağına işaret eder.

Rüyada trene atlamak değişik, eğlenceli ortamlara gireceğine, kötü niyetli bir kişinin çıkaracağı bir dedikodu ile uğraşılacağına ve manevi olarak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, elinde bulunan çalışmaların sıkıntılı bir duruma geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuz atlamak iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments