Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tren rayına atlamak

Rüyada tren rayına atlamak

Rüyada tren rayına atlamak kazançlı bir döneme girileceğine, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, çok dikkat çekeceğine, karasızlık yaşayacağına, aralarında pürüz varsa da konuşarak tatlıya bağlanacağına, çok rahat bir nefes alacağına ve çok huzurlu bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada tren rayına atlamak gördüyseniz:

  • Kendinizi biraz halsiz hissedebilirsiniz.

Rüyada tren rayına atlamak planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına, kişinin gülen yüzünün solacağına ve çok zor bir dönem geçireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine yorulur.

Rüyada tren rayı döşemek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, isteklerini yerine geleceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada tren ve ray görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, onlar için çabalayacağına ve kendini onlara feda edeceğine, sevilen bir eşyanın çalınacağına tabir olunur.

Rüyada trenin raydan çıktığını görmek işyerinde ve evinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kazancın ikiye katlanacağına, düşünceli ve dalgın olacağına yorulur.

Rüyada tren rayından geçmek dingin ve huzurlu bir ruh haline kavuşacağına, kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, bir süre iş yaşamından, stresten ve sıkıntıdan uzak, sakin ve huzurlu günler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada tren ve tren rayı görmek hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, gün geçtikçe daha büyük hayalkırıklığına uğranacağına, yaşam hevesinden ve yarına dair umutlarından da hiçbir şey kaybetmeyeceğine alamet eder.

Rüyada tren yolu ray görmek geçim derdinin biteceğine, çektiği tüm sıkıntıların sona ereceğine ve artık rahat bir nefes alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, aile hayatında çok mutlu günler göreceğine, Allah’ın inayetini kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada tren raylarında yürümek alacağı başarıların tatmin ve memnun olmasına yeteceğine, ağız tadının, keyfinin ve huzurunun kaçacağına, sevdiği kişilerden aldığı destek sayesinde kendisini biraz toparlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments