Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ördek çalmak

Rüyada ördek çalmak

Rüyada ördek çalmak yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine, şimdiye kadar yaşadığı sıkıntılarının sona ereceğine, hedeflerine kavuşacağına, son sözü söyleyecek kadar önemli bir unvan ve kimlik kazanacağına, planlı ve programlı hareket etmesi sayesinde başarılarının artacağına, ne yapsa, ne etse de yaptığı hatayı telafi edemeyeceğine, sevilen birinin çok zor bir durumda kalacağına ve rüya sahibinin yardım edeceğine işaret eder.

Rüyada ördek çalmak gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkilerinizde, duygularınıza karşınızdaki insana yansıttığınız kadar karşılık göreceksiniz.

Rüyada ördek çalmak yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak maddi bir problemden ötürü elinde bulunan malın bir kısmını satmak zorunda kalacağına, yaşanacak tatsız bir olay yüzünden hâkim karşısına çıkılacağına, çalıştığı iş yeri dışında da pek çok iş teklifi alacağına yorulmaktadır.

Rüyada göl ve ördek görmek doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, yapılan işlerde çok hayırlı ve kazanç getirecek çalışmalar yapılacağına, çok hayırlı ve güzel adımların atılarak kazanç elde edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın ördek görmek iş hayatında iniş yaşanacağına, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, kısa süre içinde büyük borçların altına gireceğine ve sıkıntılarının sürekli artacağına, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına delalet etmektedir.

Rüyada suda ördek yakalamak yönetici olacağına, bahtının ve geleceğinin kendisi için çok hayır getireceğine, kendi ayakları üstünde durmak için her türlü fırsatı en akılcı şekilde kullanacak olan rüya sahibinin mutluluğunu kendi elleriyle inşa edeceğine, gireceği işlerde başarının uzak olmayacağına, keyfinin kaçacağına, rahatının bozulacağına, canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz ördek yakalamak böylece istediği kadar kazanca ve mala sahip olacağına, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine alamet eder.

Rüyada ördek yavrusu yakalamak yeni bir işe gireceğine, sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına delalettir.

Rüyada ısıran ördek görmek evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, kendisine hayır getirmeyecek işlere gireceğine, hayal kırıklığı yaşayacağına, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine alamet eder.

Rüyada ördek veya martı yumurtası görmek sonradan da haksız olduğunu göreceğine, üzüleceğine, pişman olacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments