Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada aslanla boğuştuğunu görmek

Rüyada aslanla boğuştuğunu görmek

Rüyada aslanla boğuştuğunu görmek işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, kısmetinin de açılacağına, mutlu ve rahat bir hayat süreceğine, hayırsız olaylar yaşayacağına, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, yolunda ve güzel giden hayatının bozulacağına, olumsuzlukların peşin sıra geleceğine, kısa süreli de olsa büyük bir başarı kazanacağına tabir olunur.

Rüyada aslanla boğuştuğunu gördüyseniz:

  • Gelişmeler nakit akışınızda rahatlama, işe yarar şekilde bütçe yapabilme ya da yeteneklerinizi paraya çevirme türünde etkileri olabilir.

Rüyada aslanla boğuştuğunu görmek gireceği her işte çok büyük başarılar kazanacağına ve adından sıkça söz ettireceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına ve kişinin kendisini ifade etmekte çok zorluk çekeceğine, kötü kişilere yakın olacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada aslanı yaralamak umudun kesildiği birçok şeye uzun bir uğraş sonucunda ulaşılacağına, insanlardan gördüğü sevgi ve saygının da hiç eksilmeyeceğine, kafasını toparlayamayacağına rivayet eder.

Rüyada uyuyan aslan görmek sevdiğine ve hayallerine kavuşacağına, istediği işleri yerine getirme fırsatına ve olanağına sahip olacağına, şansının yaver gitmesi sayesinde tüm isteklerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, durumu çok geç fark ettiği için çok üzüleceğine, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine inanılır.

Rüyada aslan emzirmek dertlerin ve sıkıntıların son bulacağına, rakiplerin geride bırakılacağına, sabırlı ve azimli olunması sayesinde maddi olarak çok güzel kazanç elde edileceğine rivayet eder.

Rüyada aslan sarılmak başına türlü işler geleceğine, aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına bunun da rahat şekilde yaşamasına vesile olacağına ve ekmeğinin de hiç kesilmeyeceğine alamet eder.

Rüyada aslanı yanında görmek hayali kurulan eve ulaşmaya, mantıklı ve akıllıca hareketlerde bulunmak suretiyle herkesi kendisine hayran bırakacağına, ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına delalettir.

Rüyada aç aslan görmek öz güven kazanacağına, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, her çalışması ile büyük ses getireceğine, iş ve aile hayatında saygınlık kazanacağına, sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada aslanı uzaktan görmek eksiği kendinde bulacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, çok zor zamanlar geçirdikten sonra maddi ve manevi olarak düze çıkacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments