Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada diri diri gömüldüğünü görmek

Rüyada diri diri gömüldüğünü görmek

Rüyada diri diri gömüldüğünü görmek söylediklerinin çıkacağına ve hissettiklerinin de gerçekle örtüşeceğine, büyük bir proje ile birlikte zenginliğe adım atacağına ve uzun zamandan beri ters giden işlerinin düzeleceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, heyecan verici gelişmeler yaşayacağına, çok zor zamanlar yaşayacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, bir sebeple çok büyük parasal sıkıntının kucağına, sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, verilen sözlerin tutulamayacağına , yakında çok büyük bir maddi kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, sağlığının yerine geleceğine, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına rivayet eder.

Rüyada diri diri gömüldüğünü gördüyseniz:

  • Elinizde ki paradan yapıcı bir şekilde yararlanmalı, yalnızca kişisel doyumunuz için olanaklarınızı kullanmalısınız.

Rüyada diri diri gömüldüğünü görmek yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, maddi ve manevi açıdan çok zor bir duruma düşüleceğine, kendi işini kurmak için çok kazanç elde edeceğine ve büyük bir rahatlama yaşayacağına işarettir.

Rüyada diri diri mezara gömülmek olaylara daha mantıklı ve sağduyulu yaklaşacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına inanılır.

Rüyada kendini diri diri gömüldüğünü görmek yapılan hatalardan ders çıkarılıp bundan sonra aynı hataların tekrarlanmayacağına, iş hayatı içerisinde insanlara vefa gösterileceğine, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir olacağı bir döneme gireceğine, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına işaret eder.

Rüyada diri diri gömülmek sevinçli ve güzel günler göreceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan rüya sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına, dertleşerek moral bulacağına rivayet eder.

Rüyada diri diri toprağa gömülmek işlerinde karşılaştığı sorunları çok hızlı bir şekilde çözeceğine, çocuklarına ve ailesine karşı her zaman şefkatli davranacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, aile hayatının ve uğradığı zararların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada diri gömülmek elindeki imkânları çok iyi bir şekilde kullanacağına, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, çok güzel ve rahat bir hayata adım atılacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine yorulur.

Rüyada birinin diri diri gömüldüğünü görmek hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine, sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada birini diri diri gömüldüğünü görmek maddi olarak büyüyeceğine, hareketleneceğine ve sürpriz gelişmelere gebe olacağına, ancak Allah yolunda bazı hizmetlerde bulunup mazlumlara yardım ederse kısa zaman içinde hayallerini gerçekleştirebileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments