Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın gömü çıkarmak

Rüyada altın gömü çıkarmak

Rüyada altın gömü çıkarmak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, sevgiliyle birlikte hoşça vakit geçirmeye, epey bir zamandan beri uzakta olan ve çok büyük bir özlem duyulan kişinin yakında döneceğine, büyük başarılar kazanarak çok iyi yerlere geleceğine, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, çok iyi yerlere geleceğine ve hayırlı kişiler ile iş yapacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın gömü çıkarmak gördüyseniz:

  • Birisi ardınızdan işler çeviriyor.

Rüyada altın gömü çıkarmak düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine, takdir edileceğine, akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşuları arasında çok daha fazla sevilir olacağına yorulmaktadır.

Rüyada gömü çıkarmak güzel ve olumlu haberler alacağına, kazançtan yana istediği rakamları elde edeceğine, çok daha büyük kazanç sağlayacak bazı işlere girmek için sevdiği bazı şeylerden vazgeçeceğine inanılır.

Rüyada altın gömüsü görmek çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, aynı zamanda da özel hayatında sürpriz gelişmelerin olacağına, işlerin günden güne daha kötü bir duruma geleceğine tabir olunur.

Rüyada gömü altın görmek bunun birçok derdinin çözülmesine vesile olacağına aynı zamanda da kendisine başarı, mutluluk, huzur ve kazanç getireceğine, uzun ve hayırlı bir ömre, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalettir.

Rüyada altın gömüsü bulmak dost ya da akrabalarından birinin başının sıkıştığı bir durumda yardımına koşacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına, iş hayatının çok büyük kazanç getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın gömü görmek bol muhabbette olacağına, onlardan yana hayır ve itibar göreceğine, sıkıntı ve üzüntülerinden kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gömü altın bulmak hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına, rahat bir hayat için bazı adımlar atılacağına, zenginlik sahibi olunacağına, yakın zaman içinde verilecek bir karar doğrultusunda yeni bir şehre taşınılacağına ve iş hayatında çok kazanç elde edileceğine, böylesine güzel gelişmelerle karşılaşacağına alamet eder.

Rüyada mezardan altın çıkarmak dertlerinin çarelerine kavuşacağına, hakkı olanı da sorunsuz ve sıkıntısız şekilde alacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments