Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamura dalmak

Rüyada çamura dalmak

Rüyada çamura dalmak sağlam ve sarsılmaz bir koltuğa oturacağına, işlerin düzgün gideceğine, aile hayatında yaşanan tatsızlıkların sona ereceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına, hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, ilaç kullanmak ve sık sık hastaneye gitmek zorunda olacağına, kötü kişilerin şerrine denk geleceğine, aksi halde pişman olunacak ve belki geri dönüşü olmayacak olaylar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada çamura dalmak gördüyseniz:

  • Belli model, konu ya da kurulumlar işe yarıyor, bazılarıysa işe yaramıyor olabilir.

Rüyada çamura dalmak kötü günleri geride bırakacağına, kırgınlıkların sona ereceğine, aile hayatında büyük bir mutluluğun yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dalda ceviz görmek yaşamında büyük değişiklikler yapacağına, içinin hafifleyeceğine, aile hayatında çok iyi olaylar ile karşı karşıya kalacağına, mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine işarettir.

Rüyada su altına dalmak hayallerini yerine getirmeyi başaracağına, ne kadar isteği varsa gerçekleşeceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına, ruhsal korkularından da arınacağına tabir olunur.

Rüyada dalda domates görmek evlilik konusunda önemli bir adım atacağına ve refaha ereceğine, her geçen gün sorunların artacağına, elde bulunan işlerle ilgili anlaşmaların feshedileceğine ve hem maddi hem manevi açıdan kötü bir durumda olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada gölde dalmak kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına işaret eder.

Rüyada daldan elma koparmak daha yüksek bir noktaya geleceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına, zafer elde edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dalda yeşil erik görmek onlara umut bağlayacağına fakat işlerinin istediği yönde ilerleme göstermeyeceğine, çok büyük mutluluk yaşanacağına, büyük bir başarı kazanarak maddi ve manevi olarak çok büyük bir rahatlığa ereceğine, orada ihtiyacı olan huzuru, sakinliği ve mutluluğu yakalayacağına delalettir.

Rüyada denize dalmak güleceğine, keyifleneceğine ve neşeli olacağına, işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine ve ne kadar emek verilirse o kadar da fazlasının kazanılacağına, rüya sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments