Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada gölde dalmak

Rüyada gölde dalmak

Rüyada gölde dalmak işlerinin yoluna girip kazancının artacağına, büyük kazançlar elde ederek uzun yılardan beri hayal ettiği ve hep sahip olmak istediği şeyler için kullanacağına, suç işleyeceğine, pişmanlık duyacağı kararlar alacağına, elinin bolluğa kavuşacağına ve hayatının güllük gülistanlık hale geleceğine, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine, çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada gölde dalmak gördüyseniz:

  • Yakında, romantik veya sevgi dolu ilişkiler açısından olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Rüyada göle dalmak sıkıntılarının kısa süreceğine, çalışma hayatında büyük bir prestije sahip olunacağına, rüya sahibinin yeni ve güzel olan hayır ve bereket kapılarının önünde açılacağına işaret eder.

Rüyada gölde dalmak inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına, hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, uzun yıllar boyunca konuşulacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada denizde dibe dalmak bazı kaynakların tükeneceğine, ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, sıkıntılı ve çok büyük maddi zararlara uğrayacağı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuz dalmak nefsine hakim olamayan kişilerin daha fazlasını isterken daha da kötü bir duruma düşüleceğine, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, insanlara karşı güvenini kaybetmesine ve kendisini onlara kapatmasına neden olacağına tabir olunur.

Rüyada denizin içine dalmak isteklerin tek tek yerine geleceğine, sıkıntılı ve zor durumlardan kurtuluşa erileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada daldan dala atlamak kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, rüyada görülen kişi tanınıyorsa onun kederine ortak olunacağına, yaşanacak bir sağlık sorununun kısa süre içinde çözüme kavuşacağına ve ferah bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada daldan muz koparmak uzun zamandan beri iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine, yaşanan zor günlerin biteceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına, eşi ve çocukları ile hayal ettiği hayatı yaşayacağına yorulmaktadır.

Rüyada daldan yeşil erik toplamak sırrın kimselere söylenmeyeceğine, kendisini çok büyük bir boşluğun içinde bulacağına, sorunlarının her geçen gün daha da artacağına, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments