Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada denize dalmak

Rüyada denize dalmak

Rüyada denize dalmak makam ve söz sahibi olacağına, çok büyük bir acı duyacağına, hedeflerinin gerçekleşeceğine, kazancının artacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına, rüyayı gören kişinin uzun zamandır ağlayan gözlerinin artık güleceğine, bir sebeple hem madden hem manen çok yıpranacağına işaret etmektedir.

Rüyada denize dalmak gördüyseniz:

  • Değiştiremeyeceğiniz durumlar için üzülerek veya öfkelenerek zaman kaybetmemelisiniz.

Rüyada denizde yüzmek dalmak düşlediği evliliğin gecikeceğine, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına, artan özgüveninin de yardımı ile çok uzun zamandan beri ara verdiği gönül ilişkilerine geri döneceğine ve yeni bir aşka yelken açacağına delalet eder.

Rüyada denizde derinlere dalmak eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada denize dalmak mutlu ve huzurlu bir hayat sürüleceğine, işlerini toparlayacağına, evlatların da ilim irfan sahibi kimseler olacaklarına, kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada denize dalmak yüzmek sevilmeyen bir erkek arkadaş ise onun hakkında kötü haberler duyulacağına, kazanılan başarılar sayesinde insanların dikkatinin çekileceğine, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına işarettir.

Rüyada denizin içine dalmak hak yolundan bilerek ve isteyerek ayrılacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına, güzel sözler işitmesinin yanında iyi haberler de alacağına tabir olunur.

Rüyada denize dip dalmak çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, işinde tek adam (kadın) durumuna geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada deniz dalmak çok istenen bir şeyin gerçekleşeceğine, giden birinin geri döneceğine, sevilen bir kişinin kısa süre önce bozulan sağlık durumuyla ilgili olumlu haberler alınacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına yorulmaktadır.

Rüyada denizde derine dalmak rüya sahibinin çok daha kolay bir hayat yaşamaya başlayacağına, ardından işlerin çok iyi gitmesi ve büyüme kararının alınması ile birlikte üretim çalışmalarına da girileceğine, bu sayede kazancın daha da arttırılacağına, verilen emeğin katbekat karşılığının alınacağına, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments