Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su altına dalmak

Rüyada su altına dalmak

Rüyada su altına dalmak kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, üzüntülerini çok kısa zaman içinde mutluluğa dönüşeceğine, mal mülk sahibi olacağına, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine, ortaya konulan başarılı projeler sayesinde yüksek bir mevkiye terfi edileceğine, gelirinin giderinden fazla olacağına, sürpriz gelişmeler yaşayacağına, dileklerinin ve isteklerinin yerine geleceğine, hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına tabir olunur.

Rüyada su altına dalmak gördüyseniz:

  • Eğlencenin yanında dostlukların da olması, yaşamınıza büyük bir lezzet getirecek.

Rüyada su altına dalmak heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına, kendine olan öz güvenini arttıracak kadar büyük ve değerli işler yapacağına ve çok önemli noktalara geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada deniz altına dalmak içine düştüğü çıkmazlarının önünün açılmaya başlayacağına, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve daha sonra zor durumda kalmış olan çok sevdiği ve değer verdiği bir arkadaşına maddi olarak yardımda bulunacağına, gereksiz ve değersiz birinden yardım isteneceğine ancak bu kişinin herhangi bir yardımda bulunmayacağına yorulur.

Rüyada denizin altına dalmak maddi açıdan çok zorlanılacağına, attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, karşısına çıkacak başarılı ve ünlü kişileri çeşitli şekillerde kendisine örnek alarak işlerini daha değişik ve dikkat çekecek şekillerde ortaya koyacağına, bu sayede daha büyük ve helal kazançlar elde edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada havuz suyuna dalmak rüya sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına, iş hayatının düzeleceğine, sıkıntılarının son bulacağına, sıkıntıların ortadan kaldırılacağına delalettir.

Rüyada suyun içine dalmak rızkının genişleyeceğine ve çok daha kolay bir hayatının olacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına, çok daha güçlü biri haline geleceğine delalettir.

Rüyada derin sulara dalmak gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, maddi anlamda alım gücünün hiçbir zaman sarsılmayacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada temiz suya dalmak gelecekte yüzünün güleceğine, kısa sürede istenilen noktaya gelineceğine, işlerine de bereketin ve verimin hâsıl olacağına işaret eder.

Rüyada arabayla suya dalmak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, kişinin gerek iş, gerekse aile hayatında fikir ayrılıkları içine gireceğine ve çevresindekilerle tatsızlık yaşayacağına, sorunlara daha akıllı başlı bir şekilde bakacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments