Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamura batmak çıkamamak

Rüyada çamura batmak çıkamamak

Rüyada çamura batmak çıkamamak büyük sorunların yaşanacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, eşine değerli hediyeler alacağına, hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, yepyeni biri haline geleceğine, çok büyük bir tartışmanın ortasında kalacağına rivayet eder.

Rüyada çamura batmak çıkamamak gördüyseniz:

  • Biraz daha ihtiyatlı davranmalısınız.

Rüyada beline kadar çamura batmak kendisine iyilik ve güzellik getirecek yeniliklerle karşılaşacağına, rahatlık yaşanacak bir döneme girileceğine, sevilen kişilerle bir ortaklık kurulacağına, çok başarılı ve ses getiren bir firma sahibi olacağına inanılır.

Rüyada çamurda batmak büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, zahmetli bir işle uğraşmak zorunda kalınacağına, hayırlı terfiler alınacağına, makam ve kariyer sahibi olunacağına, helal kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada gelinlikle çamura batmak belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, çok etkili ve doğru kişiler ile tanışmasına vesile olacağına, kısmetinin her zaman açık olacağına ve sırtının yere gelmeyeceğine rivayet eder.

Rüyada çamur batmak endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, her gün yeni bir bilgi edinmekle kalmayıp, öğrendiklerini hayata geçirmek için de çaba göstereceğine, sorumlu tutacağına yorulur.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak kabuslarla dolu geceler geçireceğine, Allah’ın kendisinden yana olacağına ve kişinin beklediğine, sabrettiğine ve dua ettiğini değeceğine, ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada tarlada çamura batmak yakın bir zaman içinde yeni bir eve taşınabileceğine, değer verdiğiniz birine karşı olan hislerinizin git gide kaybolmasına, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına yorulmaktadır.

Rüyada çamurun içine batmak sevdikleri, özledikleri ve ayrı kaldıkları ile kavuşacağına, hasret gidereceğine, işlerinin istediği yönde ilerleyeceğine ve hayatına sakinliğin hâkim olacağına, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine yorulur.

Rüyada çamura batmak çıkmak dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, imkansızlıklar nedeniyle hep geri planda tutmak ve askıya almak zorunda kaldığı projelerini hayata geçirmek için fırsat elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments