Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamur batmak

Rüyada çamur batmak

Rüyada çamur batmak günlerini hastanede geçireceğine, nazara geleceğine, kısmetlerinden olacağına, sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, düzenin kurulacağına, işlerin kötüye gitmesi yüzünden zararın günden güne daha da artacağına, sevilen bir kişi ile tartışılacağına, uzun bir süre boyunca ayrı kalınacağına, korkulan bir şeyin başa geleceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, sosyal çevrenin değiştirileceğine, çok güzel ve hayırlı işlere girerek insanlara yardım edeceğine, çıkılacak bir yolculuğun çok tatsız bir olayla sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çamur batmak gördüyseniz:

  • Sizi mücadele ya da rekabet ortamlarına çeken kişileri saf dışı bırakabilir veya maddi manevi veya fiziksel anlamda size iyi gelecek fırsatlar yakalayabilir ya da olanaklara kavuşabilirsiniz.

Rüyada beline kadar çamura batmak el attığı her işten zararla çıkacağına ve aile hayatı ile ilgili çeşitli kavgalara girip kötü durumlara düşeceğine, kavgaların biteceğine, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına inanılır.

Rüyada boğazına kadar çamura batmak onlarla birlikte hareket edeceğine, bu sayede rahatlığa, kolaylığa, rızka, kazanca, hayra, iyiliğe ve güzelliğe ulaşacağına, insanların yasa ve kedere boğulacağına, başarılarının sürekli olacağına ve hiçbir zaman dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamura batmak ve kurtulmak elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, işlerinin bollaşacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamura batmak ve çıkmak kalp kıracağına, uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine ve çok büyük rahatlık sağlayacağına, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çamura batmaktan kurtulmak kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu suya batmak kaybettiği şeyi bulmasına, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, istediği işi yapma olanağı elde edeceğine, bu sayede gelirinin artacağı, konforunun ve lüksünün yerinde olacağı, elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına işarettir.

Rüyada gelinlikle çamura batmak rüya sahibi kişi hastaysa şifa bulacağına ve baş etmeye çalıştığı sorunların üstesinden başarılı bir şekilde geleceğine, ters giden olayların düzeltileceğine, atılan adımlar sayesinde sevilen, sayılan ve sözü geçen bir kişi olunacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine delalettir.

Rüyada ayağı çamura batmak gerçekleştirilen projelerin hayırlı kazançlar getireceğine, kısmetlerinin ayağına kadar geleceğine, kısa süre içinde hayatını kaybedeceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments