Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tarlada çamura batmak

Rüyada tarlada çamura batmak

Rüyada tarlada çamura batmak çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, kendisine ve ailesine yetecek kadar para sahibi olarak yaşayacağına, zenginleştikçe ihtiyaç sahiplerini de gözeteceğine ve örnek olacağına, geçmişini arkada bırakacağına, yapılan çalışmaların daha çok insan için ekmek sağlayacağına, bu sayede işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine alamet eder.

Rüyada tarlada çamura batmak gördüyseniz:

  • Tepkisellik kaybettirebilir.

Rüyada tarlada çamura batmak çok geçimsiz ve kaygısız biri olacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine, eşinin ve çocuklarının kendisi içi vefa göstereceğine işarettir.

Rüyada beline kadar çamura batmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, isyan edeceğine, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çamurlu suya batmak sorunların ve engellerin biteceğine, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine inanılır.

Rüyada çamura batmak ve çıkmak gözden düşeceğine, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine, kendini büyük bir çıkmazın içinde bulacağına tabir olunur.

Rüyada gelinlikle çamura batmak girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çamura batmak ve kurtulmak pembe gelinlik ise henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına, yaşam enerjisinin ve hevesinin hep yüksek olacağına, yarınları için umutlarını kaybetmeyeceğine, evine haciz geleceğine işarettir.

Rüyada çamura batmak iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada ayağı çamura batmak eskisinden de iyi olacağına, verimin beklenenin ve hesap edilenin üzerinde olacağına, kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, koyu sohbetler edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments