Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çamura basmamak

Rüyada çamura basmamak

Rüyada çamura basmamak nifak sokanların cezalandırılacağına, ilim irfan sahibi olacağına, yapılan hataların telafi edilmesi noktasında büyük bir fırsat yakalanacağına, yeni bir adım atılacağına, bu adımın ardından uzun bir zamandan beri devam eden düşmanlığın biteceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına, karar vermekte güçlük çekeceğine, sorunlarından, sıkıntılarından ve dertlerinden kurtulacağına, uzun zaman önce aldığı borçların ödemesini yakın zaman içinde bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada çamura basmamak gördüyseniz:

  • Duygularınız karışıklıklara neden olabilir.

Rüyada çamura basmamak güzel bir hayata sahip olunacağına, bolluk içinde yaşanacağına, uzun zamandan beri beklenen bir iş kapısının açılacağına, bu sayede haddinden daha fazla süren işsizlik döneminin sona ereceğine, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada evini su basması görmek rahat yaşayacağına, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haber geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada karabasan basması görmek ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına, yaptığı işlerin günbegün artacağına alamet eder.

Rüyada eve su basmasını görmek ancak gelecek için kişinin hayatını bu işten kazanıp çok rahat bir yaşama kavuşacağına, edilen duaların kabul olacağına ve hayır getirecek bir işin başına geçirileceğine, sevimsiz bir tartışmanın ortasında kalınacağına delalettir.

Rüyada basma görmek başarılarının devamının geleceğine, korkularının ve hastalıklarının kalmayacağına, dileklerinin ve hayallerinin gerçekleşeceğine delalet eder.

Rüyada evin su basması görmek hayatın, varlığının, ölümün manalarını bulmaya çalışacağına, yüzsüz ve uğursuz kişilerle karşılaşacağına, tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine rivayet eder.

Rüyada evi böcek basması görmek kendine geleceğine, çok büyük bazı çalışmalar gerçekleştireceğine, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına alamet eder.

Rüyada basma etek giymek askıda kalan bir projenin tekrar hayata geçirileceğine ve zamansızlıktan ötürü bir türlü çıkılamamış olan bir seyahate ya da yolculuğa çıkılacağına, tüm ülkenin bahsedeceği çalışmalar gerçekleştirileceğine, rahatsızlık yaratan durumların eş, dost ya da akrabalar sayesinde bertaraf edileceğine ve asabın bozulmasına sebep olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, zenginliğinin süreceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments