Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kar süpürdüğünü görmek

Rüyada kar süpürdüğünü görmek

Rüyada kar süpürdüğünü görmek çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, arkadaş ve dostlardan mühim bir yardım alınacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, evliliğinde hem gerçek sevgiyi, tutkuyu, bağlılığı hem de kalıcı bolluğu bulacağına, elinin bollaşacağına, işlerinin açılacağına, hayatının daha kolay hale geleceğine, maddi olarak zorluk çekileceğine, kardeşler arasında sürtüşmeler yaşanacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine, yaşadığı kötü deneyimlerden sonra insanlar ile arasına çok büyük bir mesafe koyacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine alamet eder.

Rüyada kar süpürdüğünü gördüyseniz:

  • Sizi bazı konularda istemediğiniz yöne ilerlemeniz için zorlayan kişiler olabilir.

Rüyada kar süpürdüğünü görmek karşısına çıkan kötü niyetli kimselerin tuzaklarına düşmeyeceği gibi, her zaman ilkelerinden ve doğru bildiklerinden şaşmadan yaşayacağına, tüm zorlukların ve kötülüklerin üstesinden gelme konusunda kendine olan özgüvenini arttıracağına, elde bulunan paranın tükeneceğine, düşmanların sevineceği olayların yaşanacağına alamet eder.

Rüyada kar süpürmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, kendisini yeniden doğmuş gibi hissedeceğine ve büyük bir mutluluk ve sevinç yaşayacağına, uzun zamandır gülmeyi unutan yüzünün yeninden güleceğine işaret eder.

Rüyada başkasının evini süpürdüğünü görmek kazancının çoğalmasıyla geçiminin kolay hale geleceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına işaret eder.

Rüyada tozlu halı süpürmek canının sağ olacağına, sorunlarından ve içinde bulunduğu üzüntülü durumlardan kurtulacağına, sıkıntılarının biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin etrafını süpürmek yapılan hataların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine ve mutlu ve sevinçli haberler alınıp deyim yerindeyse havalara uçulacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir yerleri süpürmek sevdiği kişiler ile yola çıktığı işlerin ister istemez bir noktada kilitlenip kalacağına, üzüntü duyulmasına sebep olan durumların ortadan kalkacağına ve düşmanlık yapanların kendi dertlerine düşeceğine, refah düzeyinin gittikçe düşeceğine işarettir.

Rüyada bir yer süpürmek eskisinden de iyi olacağına, birçok yeni fikir edinileceğine, hayatta hep iyi şeylerle karşılaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada evdeki tozları süpürmek ticarete adım atacağına, ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments