Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuyu görmek

Rüyada kuyu görmek

Rüyada kuyu görmek ekmeğinin çoğalacağına ve bu sayede kafasının rahat edeceğine, iş ile ilgili beklenilen olumlu haberlerin beklenilen yerden güzel, sevindirici ve olumlu bir şekilde geleceğine, maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, isteklerine ulaşmak konusunda muvaffak olacağına, ah ve beddua almamak için özen göstereceğine, eğer herhangi bir şekilde içinde bulunduğu durumdan kurtulamazsa maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine ve kötü kişiler ile muhatap olmak zorunda kalacağına, sevdiği bazı kişilerden büyük ihanet göreceğine, hayatının kötüye doğru gideceğine, kariyer planının altüst olacağına, sevindirici haberler alınacağına, ikilemde kalınan bir durumda hayatı olumlu yönde etkileyecek bir karar verileceğine, ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine işarettir.

Rüyada kuyu gördüyseniz:

  • Planlardaki değişiklikler daha keyifli işlere yer açabilir.

Rüyada kuyuya girdiğini görmek talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, yaşanan ayrılık ve hasret gibi duygulara çözüm bulunması için önayak olacağına, rızkının azalacağına inanılır.

Rüyada kuyuya düşen birini görmek alacağı güzel haberler sayesinde adeta mutluluktan havalara uçacağına, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kendisi ile baş başa kalacağına işaret etmektedir.

Rüyada boş kuyuya düşmek sorunların günden güne daha da artacağına ve sıkıntılı bir işe girileceğine, rahmet ve bereketin çabuk meydana gelmesine, sorunların üstesinden geleceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine, oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına yorulur.

Rüyada derin bir kuyu görmek yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, kısa süre içinde tatsız bir durumla karşı karşıya kalınacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada su kuyusunda yılan görmek borç batağına düşeceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, daha iyi bir yaşam standardı tutturmak için atılan adımların çok büyük kazançlar sağlayacağına ve iş hayatında yönetici konumunda olan insanların dikkatini çekeceğine tabir olunur.

Rüyada ateşten kuyu görmek bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına, rahatsızlık veren durumların son bulacağına, hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına işaret eder.

Rüyada susuz kuyu görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, kişinin kötü günler geçireceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulur.

Rüyada kuyu çıkrığı görmek malının, parasının ve canın güvende olacağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına, deyim yerindeyse üzerindeki ölü toprağından silkeleneceğine, canlanacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments