Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kitap dolabı görmek

Rüyada kitap dolabı görmek

Rüyada kitap dolabı görmek çalışkanlığının ve azminin karşılığını da işinde terfi ettirilerek alacağına, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, büyük problemler yaşanacağına, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına, zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kitap dolabı gördüyseniz:

  • İşinize konsantre olun, o zaman oluşabilecek tatsızlıkları önleyebilirsiniz.

Rüyada kitap dolabı görmek mal kaybına uğrayacağına, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına, rahatsızlık veren durumların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir duruma gelineceğine, büyük bir servete kavuşacağına işarettir.

Rüyada kitap dolap görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine işarettir.

Rüyada dolap yerleştirmek kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, aile hayatının gün geçtikçe iyiye gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elbise dolabı düzeltmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına alamet eder.

Rüyada dolaba su koymak sorunlarından birinin bitmeden diğerinin başlayacağına, bir türlü istediği gibi hareket edemeyeceğine, ruhsal olarak kötü bir duruma düşüleceğine, kişinin huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada büyük dolap görmek yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, sorunlarının sürekli artacağına, zarar edeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada dolapta yoğurt görmek hayatın yoluna gireceğine, kazaların ve belaların rüya sahibinden uzak olacağına, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına ve uzun zamandan beri yaşanan sıkıntılı durumların çok yakın zaman içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada içi dolu elbise dolabı görmek çok zor durumlardan bu sayede kurtulacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine, maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, oturduğu yerden yeni bir yere taşınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments