Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bozuk madeni para görmek

Rüyada bozuk madeni para görmek

Rüyada bozuk madeni para görmek dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, meslek hayatındaki beklentilerinin karşılanacağına, her geçen gün daha sağlam ve kazançlı işlere imza atılacağına ve bolluk ve bereket içinde bir hayat sürüleceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, doğru ve kazançlı adımlar atılacağına, sevilen bazı kişilerle ters düşüleceğine, stres ve yaşanacak sinir harbi yüzünden hasta olunacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kurulan hayallerin gerçeğe çevrileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bozuk madeni para gördüyseniz:

  • Sizi suçlayan veya bazı şeyleri yapmanız için yönlendiren kişiler olabilir.

Rüyada madeni bozuk para görmek elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına işaret eder.

Rüyada bozuk madeni para görmek hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına, kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, ancak rüyayı gören kişinin bu dedikoduyu ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada çok madeni para görmek maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, gerek görürse insanların içine fitne sokacağına, geleceğinin başarılar ve zaferlerle geçeceğine, kazancının her geçen gün artacağına yorulur.

Rüyada değerli madeni para görmek kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına, kişinin tüm planlarının bozulmadan devam edeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine delalettir.

Rüyada büyük madeni para görmek alkış alacağına ve itibar göreceğine, işlerin daha önce hiç olmadığı kadar iyi bir hal alacağına, rüya sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yerden madeni para bulmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına, işlerinin istediği şekilde ilerleyeceğine ve kendisini hayal kırıklığına uğratmayacağına delalet eder.

Rüyada topraktan madeni para bulmak başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına delalet etmektedir.

Rüyada madeni para vermek dertlerinden arınacağına, değer göreceğine, yaptığı sevap kadar da hayır bulacağına, güç, kudret ve hidayet sahibi olacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments