Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin merdivenlerini çıkmak

Rüyada caminin merdivenlerini çıkmak

Rüyada caminin merdivenlerini çıkmak elde bulunan malvarlığının daha da artacağına, sevilen bir kişinin gelmesi ile uzun bir süreden beri sıkıntı veren bir durumun ortadan kalkacağına, kendini eli kolu bağlı hissedeceğine, onun yolundan ayrılmayacağına, hakkını kimseye yedirtmeyeceği gibi kimsenin de deyim yerindeyse bir iğnesine dahi tenezzül etmeyeceğine, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, istediği evde oturacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine, evinde bereketin, keyfin, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına alamet etmektedir.

Rüyada caminin merdivenlerini çıkmak gördüyseniz:

  • Bazı toplantılara ya da gece eğlencelerine katılmanız olasıdır.

Rüyada caminin merdivenlerini çıkmak mutluluk sayesinde işlerinin daha da artacağına, sevdiği kişiler ile arasının düzeleceğine, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına sadece maneviyatının çökmesiyle kalmayacağına aynı zamanda maddi anlamda da zarar edeceğine, zor durumların biteceğine, ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Rüyada cami merdiveninden çıkmak kurulan bir ortaklıktan ötürü büyük zararlara girileceğine ve uzun zaman önce yapılmış olan bir hata yüzünden maddi ve manevi olarak çok yıpranacağına, daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına tabir olunur.

Rüyada cami merdiveni çıkmak hedeflerini tutturacağına, amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, zor ve karamsar günler geçireceğine ve ruhsal olarak yıpranacağına, kafa olarak daha rahat edileceğine, daha kararlı bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada cami merdiveni görmek her güzelliği yaşama fırsatına nail olacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine işaret eder.

Rüyada cami merdiven görmek olumsuz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine ve bu durumun geçici değil, bir ömür olacağına, sağlıklı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada dar merdivene çıkmak çok rahat edeceği bir döneme gireceğine ve son zamanlarda adından sıkça söz ettiren biri olacağına, iyileşeceğine, kısmet alacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok seveceği bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada korkarak merdiven çıkmak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kötülüklere gözünü kapatmaya, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, aldığı bazı önlemler sayesinde büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Rüyada merdiveni çıkmak hayatındaki aksiliklerin ve engellerin adeta bir çığ gibi büyüyeceğine ve rüya sahibinin daha bir mutsuz ve daha bir üzgün olacağına, çok günah işleyeceğine, önündeki yaşamında maddi ve manevi yönden huzursuz ve rahatsız olacağına, sevdiğini söyleyeceğine, onların yanındayken her anın doyasıya tadını çıkaracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments