Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami merdiveni görmek

Rüyada cami merdiveni görmek

Rüyada cami merdiveni görmek kendine olan inancını ve gelecekle ilgili beklentilerini kaybedeceğine, moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, kendisinin de bu fırsatı en doğru ve en akıllı şekilde kullanmayı başarıp, zirveye tırmanmak için bir merdiven daha atlamış olacağına, onurlu bir hayat süreceğine, gerçekleştireceği çok büyük bir proje ile birçok kişi tarafından isminin duyulacağına, rüya sahibinin de tabiri caizse bu girişimi yaptığı için lanet okuyacağına, acı veren durumların vuku bulacağına, şansının pek iyi gitmemesi sebebi ile büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada cami merdiveni gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size anlattıklarına değil, sezgilerinize güvenmelisiniz.

Rüyada cami merdiven görmek kişinin seçeceği meslekte isim yaparak herkesin takdirini, saygısını toplayacağına, iyi evlilikler yaparak, evlatlarının hayrını göreceğine, daha rahat ve huzurlu bir dönemin açılacağına, sorunların çabucak atlatılacağına, yapılacak çalışmalar ve doğru bir şekilde atılacak adımlar sayesinde sorunların tamamen biteceğine rivayet etmektedir.

Rüyada caminin merdivenlerini çıkmak bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, onun sayesinde paraya ve mutluluğa kavuşacağına, hayırlı ve güzel işlere imza atacağına ve bu sayede uzun yıllardan beri büyük bir özlemle gerçekleşmesini beklediği hayallerinin yakın bir zamanda çok güzel gelişmeler eşliğinde gerçekleşeceğine rivayet eder.

Rüyada cami merdiveninden çıkmak işlerin sürekli büyüyeceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, hedeflerini tutturmayı başaracağına tabir olunur.

Rüyada cami merdiveni çıkmak hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, dertleri biteceğine, varlık ve huzur sahibi olunacağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami merdiveni görmek kişinin isteklerinin ve dileklerinin gerçekleşeceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, kazancın katlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden kaydığını görmek siparişlerinin çoğalacağına, çok zor durumlara düşeceğine ancak daha sonra kendisine yardım edecek insanlar sayesinde bu sorunlardan kurtulacağına, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına alamet eder.

Rüyada dik merdiven inmek hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, borçlarını ödeyip kurtulacağına işaret eder.

Rüyada merdivenden düşen birini görmek maddi ve manevi olarak geçirdiği zor günlerin biteceğine, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, huzur ve rahatlık sağlayacak bir ortam içinde bir yuva kurulacağına, güzel bir birlikteliğe başlanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments