Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiveni çıkmak

Rüyada merdiveni çıkmak

Rüyada merdiveni çıkmak aile içinde aradığı huzuru yakalayacağına, dostlar arasında yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, başarıların çoğalacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, olağan üstü ya da garip sayılabilecek hiçbir olayın yaşanmayacağına, önemli hastalıkları ya da içinden çıkılmayacak sorunları olmayacağına, sonunda büyük bir başarı kazanılacağına, zarar edeceğine inanılır.

Rüyada merdiveni çıkmak gördüyseniz:

  • Fırsatları değerlendirmekte tereddütünüz olmamalıdır.

Rüyada buzlu merdivenden çıkmak zorlukları atlatacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden en kısa zamanda kurtulacağına, elindekilerinin kıymetini bileceğine inanılır.

Rüyada merdiven inip çıkmak sorunlarını bu iş sayesinde başka insanlar ile paylaşacağına, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına ve böylece kişinin rahat edeceğine, kazancın günden güne artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenden arabayla çıkmak ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, anne baba arasında büyük bir tartışma yaşanacağına,sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine delalet eder.

Rüyada yangın merdiveninden çıkmak rakiplerin orada burada çeşitli yalanlar söyleyeceklerine, bu yalanların ardından aile içine nifak tohumları ekileceğine ve üzüntü duyulacağına, bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, yöneticilerinin ya da müdürlerinin dikkatini çekmeyi başaracağına bu sayede işinde çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada geniş merdivenden çıkmak beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden inmek çıkmak kıskançlık besleyen bir kişi yüzünden tatsızlık yaşanacağına ve uzun sürecek bir çalışma dönemine girileceğine, başarılarının artacağına, yüzünün güleceğine, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına ve böylece daha iyi ve daha farklı çalışmalar yapmaya devam edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada merdivenleri çıkmak girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine, kazancın günden güne daha da artacağına, bol kazançlı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada dar merdivene çıkmak zafer ve bol kazanç getireceğine, rızkının sonsuz olacağına, zenginliğinin tükenmeyeceğine, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments