Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami merdiven görmek

Rüyada cami merdiven görmek

Rüyada cami merdiven görmek kimseye söylemediği ama kendi bildiği kusurlarını yüzüne vuracağına ve böylece kendine çeki düzen verme yoluna gideceğine, sorunlu olaylarla karşılaşacağına, sıkıntıların ve sorunların daha da artacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, kişinin geri planda kalacağına, kişinin bu duruma hazırlıksız yakalanacağına, sorunlarının çözüleceğine, işlerinin hal yoluna gireceğine, elinin bollaşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine, epey sorunlu bir duygu haline geleceğine, çalışmaktan kurtulacağına ve biraz da kendisine zaman ayırma fırsatı elde edeceğine işaret eder.

Rüyada cami merdiven gördüyseniz:

  • Başarılı olabilmek ya da istediğiniz yönde ilerleyebilmek için önem verdiğiniz kişilerin desteğini almanızda fayda var.

Rüyada cami merdiveninden çıkmak kişinin karşısına çıkan her türlü engeli aşarak, pes etmeden yoluna inanç ve azim içinde devam ederek, istediği başarıya kavuşacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçeceğine, mali krize gireceğine, iflas edeceğine, işsiz ve ekmeksiz kalacağına rivayet etmektedir.

Rüyada caminin merdivenlerini çıkmak şansının da açık olacağına, daha önce hiç olmadığı kadar başarılı olacağına, büyük ve güzel gelişmeler sayesinde işini büyüteceğine, aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına alamet eder.

Rüyada cami merdiveni görmek böylelikle ezilmeden ve yıpranmadan rahat bir iş hayatı olacağına, emeklerinin boşa gitmeyeceğine, hem ün sahibi olacağına, hafifleyeceğine, huzura kavuşacağına işaret eder.

Rüyada cami merdiveni çıkmak ortaklık yaptığı birisinden ihanet göreceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami merdiven görmek şansının ve kısmetlerinin bol olacağına, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine rivayet eder.

Rüyada merdiven sildiğini görmek dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, yollarını ayrıma kararı alacaklarına ve aralarına nefret gireceğine, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına işarettir.

Rüyada merdiveni arabayla çıkmak kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, yaşanan para sıkıntılarının son bulacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulup çok rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata adım atacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdivenden görmek kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, eline geçen yüklü miktarda kazancı hayırlı bir iş için kullanacağına, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments