Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın lira vermek

Rüyada altın lira vermek

Rüyada altın lira vermek alım gücüne, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, çalışmalarının ve projelerinin de daha çok insana ulaşacağına, olayın fazla büyümeden ve alevlenmeden tatlıya bağlanacağına, işleri yoluna koymak ve sorunlu durumu toparlamak için çok çaba göstereceğine, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, rakiplerine çok büyük üstünlük sağlayacağına, attığı her adımda ve yaptığı her çalışmada daha ileri gideceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, umutsuz ruh halinden sıyrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın lira vermek gördüyseniz:

  • Mantıklı değişiklikler üzerinde durulmasında fayda var.

Rüyada altın lira çalmak çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, rahatsızlıklar yüzünden çok zor zamanlar geçirileceğine, aldığı tüm kararların sorumluluklarını da üstleneceğine rivayet eder.

Rüyada altın lira vermek dünyanın çeşit çeşit lezzetlerinden ve keyiflerinden nasipleneceğine, eğer hayırlı bir şey değilse sıkıntı çekeceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın lira takmak sevinçli ve güzel haberler alınacağına, maddi sıkıntıların kurulacak bir ortaklık sayesinde ortadan kalkacağına, ferah bir döneme girileceğine, aydınlık bir geleceğe ulaşılacağına, umutsuzluk, belirsizlik ve huzursuzlukla geçen günlerinden kurtulacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın liralar görmek yapılacak olan işlerden çok kazanç geleceğine, emeklerinin karşılığını alacağına, büyük miktarlarda paralar kazanacağına, işten yana şansının açık olacağına ve çok bereketli bir dönem geçireceğine, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine alamet eder.

Rüyada altın lira görmek tecrübe sahibi bir kişinin yanında işe başlanacağına ve bu kimse sayesinde kısa sürede büyük deneyim elde edileceğine, rüya sahibinin zor bir halden kurtularak babasına çok dua edeceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın lira bozdurmak hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, yardım ettiği bir kişi tarafından çok büyük bir zarara düşürüleceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına, neşeli bir hayat süreceğine alamet eder.

Rüyada lira altın görmek kötülerin ve kıskançlık besleyen kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, aile bireyleri arasında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, isteklerin ve arzuların kolayca elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada lira altın almak oturduğu koltuğu hiç kaybetmeyeceğine, eline geçen fırsatlar sayesinde çok hayırlı durumlar ile karşılaşacağına, büyüklerine saygıda küçüklerine de sevgide artık hiç kusur etmeyeceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments