Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lira altın görmek

Rüyada lira altın görmek

Rüyada lira altın görmek ruhlarına mevlit okutacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine, kendisine hayır ve uğur getirecek işlere gireceğine, yeni bir araba satın alınacağına, işlerini büyütme imkânı elde edeceğine, sahip olduklarının üzerine ekleyeceğine ve rahat bir hayata kavuşacağına, çok büyük bir acı duyacağına, başarılı ve kazançlı olacağına, saygınlık kazanacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Rüyada lira altın gördüyseniz:

  • Hayat size bazı zevkli sürprizler hazırlıyor.

Rüyada altın liralar görmek musibetlerin ve sorunların yakın zaman içinde daha da artacağına, kötü duygularından arınacağına, kendisini çok yakından tanıyan ve yaptığı işten menfaat elde etmeye çalışan bir kişinin bulunduğuna, bu kişinin rüyayı gören kişiye çok büyük zararlarının dokunacağına tabir olunur.

Rüyada altın lira görmek maddi ve manevi olarak güçleneceğine, kısmet alacağına, yaşadığı zorlukların biteceğine ve çevresinin kendisine her anlamda destek verecek kimselerle dolacağına, Allah ve kuran aşkı ile yanıp tutuşacağına tabir olunur.

Rüyada ölüden altın lira almak yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, hayatına olumsuz etkilerde bulunan kişilerden aklını kullanarak uzak duracağına, hayır getirecek ve bol kazanç sağlayacak bir döneme girileceğine, işlerin günden güne artacağına tabir olunur.

Rüyada altın lira takmak beklentilerine ve de amaçlarına kavuşacağına, müjdeli bir haber alacağına, sevdiği kişiler ile elbirliği yaparak daha büyük kazançlar elde edeceğine ve çok uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına işaret eder.

Rüyada altın sarı lira görmek daha kararlı bir kişi olunacağına, atılacak adımlar sayesinde işlerini daha kolay bir şekilde halledeceğine, boşanmak istemesi halinde eşi tarafından zorluklar çıkarılacağına alamet eder.

Rüyada altın lira vermek hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, sorunlu ve zararla dolu bir dönemin kapanacağına, kendisine tuzak kuranları fark edeceğine işarettir.

Rüyada lira altın almak zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına, yakında kaçırılan bir fırsatın tekrar elde edileceğine, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına delalettir.

Rüyada altın lira bozdurmak gidilen yolda karşılaşılan engellere rağmen birçok kişi ile çeşitli bağlar ve ortaklıklar kurularak başarı kazanılacağına, yaşanan bir yanlış anlaşılmadan ötürü gerilen sinirlerin gevşeyeceğine, herhangi bir zarar yaratmadan hızlı bir şekilde biteceğine, helal olan ekmeğe, makbul olan mallara kavuşacağına, kendisine önemli oranda kazanç getirecek işlere gireceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments