Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın lira çalmak

Rüyada altın lira çalmak

Rüyada altın lira çalmak üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, kendisini çok sıkıntılı hissettiği bir anda Allah’ın izni ile karşısına çıkacak güzel bir yol ile bu durumdan kurtulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, sosyal hayat içerisinde istenmeyen olayların ortaya çıkacağına, işsiz olan kişinin iş sahibi olacağına, borcu olan kişinin borçlarını ödeyeceğine, kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, kabuslarla dolu geceler geçireceğine, çok büyük kazanç elde edeceğine, sorunlarını çözeceğine, kafasını tamamen rahatlattıktan sonra daha başka işlere gireceğine ve yüklü servete sahip olacağına inanılır.

Rüyada altın lira çalmak gördüyseniz:

  • Bazı plan, iş veya projelerinizde iş bölümüne önem vermenizde fayda var.

Rüyada altın lira çalmak elinde bulunan imkânlar sayesinde büyük paralar kazanacağına, eğitim hayatında başarıların artacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine, kesin olarak yani geri adım atılmamak üzere kopmaların yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın sarı lira görmek ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, gereksiz olarak görülen harcamaların kesileceğine, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın liralar görmek iş hayatı ile ilgili olarak çok daha rahat bir şekilde ilerleyeceğine, çok büyük ve çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, ancak herkesin yoğun bir şekilde kafa yormasına, çok büyük seçenekler sunmasına, çok büyük ve başarılı gibi çözümler sunulmasına rağmen herhangi bir çözüm sağlanamayacağına tabir olunur.

Rüyada altın lira takmak mutsuz günlerin kısa zaman içinde biteceğine, herkesin çok dikkatini çekecek bir oluşuma girileceğine, inancının zayıflayacağına, kul olarak yerine getirmesi gereken vecibeleri ihmal edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın lira saymak onu helalinden kazanarak huzur içinde yiyeceğine, yaptığı çalışmalar ile beklediği başarıları alamayacağına, bu yüzden maddi sıkıntıya düşeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına işaret eder.

Rüyada lira altın görmek büyük sevinçler ve mutluluklar yaşayacağına, zarar ettiği bir dönemi kapatıp çok büyük kazançlar elde edeceği bir döneme gireceğine, yokluğa, darlığa düşeceğine, ekmeğinin çoğalacağına delalet eder.

Rüyada altın lira bozdurmak ancak bilgisi, becerileri ve deneyimleri sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, kendisini üzen konuların yakın bir zaman içinde çözüleceğine, cebinin para göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın lira vermek iş hayatında kendi ayakları üstünde duracağına, yükseleceğine, ortaklı işlere iştirak edileceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments