Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lira altın almak

Rüyada lira altın almak

Rüyada lira altın almak bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, istediği evde oturacağına, iş hayatında çok büyük bolluk ve berekete kavuşulacağına, zorlukların kolaylıkla aşılacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, çok sevineceği ve şaşıracağı bazı sürprizler ile karşılaşacağına, hiç beklemediği bir anda çok büyük miktarda bir paranın eline geçeceğine, küslerin ve dargınların barışacağına işaret etmektedir.

Rüyada lira altın almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişiler söylediklerinizi veya yaptıklarınızı hemen anlayamayabilirler, on dakika sonra tekrar şansınızı denerseniz, fikirlerini değiştirmeye eğilimli olduklarını görebilirsiniz.

Rüyada altın lira saymak uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve başarılı işler gerçekleştirileceğine, insanlar, çevre ve hayvanlar konusunda daha ilgili ve daha girişken biri olunacağına, kültürlü, çağdaş, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada altın lira takmak rahat edeceğine, hafifleyeceğine ve deyim yerindeyse sevinç naraları atacağına, hasta ise bakacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına delalet eder. Güzel ve yeni bir ev iş yaşamı için güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden altın lira almak eski işlerinden daha iyi ve hayırlı işlere kavuşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, çok zor zamanlar yaşayacağına yorulur.

Rüyada altın lira çalmak neşenin yerine geleceğine, elindeki imkanların artacağına, işlerinin bollaşacağına yorulur.

Rüyada altın lira vermek içinde olduğu bir projeden çok zarar göreceğine, günden güne sorunlarının artacağına, her adımı takip edilen biri olup bu şekilde çok para ve mal kazanacağına ve bu durumu çok büyük ve çok yararlı bir avantaja çevireceğine alamet etmektedir.

Rüyada altın sarı lira görmek ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, büyük bir maddi refaha kavuşacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine delalettir.

Rüyada lira altın görmek kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına, yaptığı iyiliklerin görülmeyeceğine ve hak etmediği davranışlara maruz kalacağına, işlerine verimin hâkim olacağına işarettir.

Rüyada altın lira bozdurmak kamyon eski ve küçükse girişilecek işten zarara uğramış bir şekilde çıkılacağına, güzel günler geçireceğine, kendisine çok büyük zarar veren durumların sona ereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments