Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın liralar görmek

Rüyada altın liralar görmek

Rüyada altın liralar görmek çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine ve uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa süre içinde kavuşacağına, onun da her zaman kendisine faydası dokunacağına, iş arkadaşları arasında tartışma yaşanacağına, çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, alınacak olan para sayesinde iş sahibi olunacağına, daha sevgi dolu biri haline geleceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü niyet besleyen bir komşuyla ilişkilerin kesileceğine, yaşanan rahatsızlığın geçeceğine, mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada altın liralar gördüyseniz:

  • Politik olmanız durumunda insanlar fikirlerinizi daha çabuk benimseyeceklerdir.

Rüyada altın lira çalmak rızkının azalacağına, aile bireylerinden birinin sorununu çözeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın lira toplamak ancak yakın bir zaman içinde iş hayatında ve aile hayatında çok güzel gelişmelerle karşılaşacağına, özel hayatın ve aile hayatının bozulacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada altın lira bozdurmak vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, toplum içinde kendine saygıdeğer bir yer sağlamak, vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine delalet eder.

Rüyada lira altın almak gün geçtikçe hayat içerisinde çok daha zor durumlar ile karşılaşacağına, malın ve paranın bir kısmının fakir fukaraya yardım için  harcanacağına, en önemli anlarda destek görüleceğine işarettir.

Rüyada altın lira vermek yaşadığı sıkıntılar yüzünden çok büyük bir hastalık atlatacağına, hayat boyu desteği olacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın lira takmak zorluklarını aşacağına, onu mutsuz eden, heyecanını azaltan, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, çocuklarının fazla olacağına alamet eder.

Rüyada altın liralar görmek hayatının zorlaşacağına, küslüklerin en yakın zamanda arabulucular sayesinde yok olacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada ölüden altın lira almak geçim sıkıntısı yaşanılacağına, hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, geçim derdinin sona ereceğine, karşısına hayırlı bir kişinin çıkacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments