Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın lira görmek

Rüyada altın lira görmek

Rüyada altın lira görmek birikimlerinin yok olması neticesinde kendisini birden çok düşkün bir halde bulacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, mutluluktan havalara uçulacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, aile bireylerinin de içinde olacağı ve büyük emek vereceği bir iş kurulacağına, bu iş sayesinde hane halkının hayal ettiği şeyleri kısa süre içinde gerçekleştireceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, verilen bir sözün yerine getirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada altın lira gördüyseniz:

  • İnsanlarla daha iyi anlaşabilecek durumdasınız.

Rüyada lira altın görmek ferahlık ve aydınlık dolu günlere ulaşılacağına, kişinin işlerinin de sağlığının da iyi olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada altın lira toplamak şeytana uyacağına, kendi işini kurarak yönetici koltuğuna oturacağına ve rahat bir şekilde gelir elde ederek hayatını idame ettireceğine, kişinin gülen yüzünün solacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın lira görmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, hayırlı işlere imza atacağına, artık kötü günler yaşamayacağına ve kara bulutların dağılarak güneşin yüzünü göstereceğine, hayatında parasızlık, yokluk ve borç nedir bilmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada altın lira bozdurmak kişinin sabit ve garanti bir geliri olacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına, gördüğü gerçekler yüzünden moralinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada altın lira vermek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, güzel günler için çalışılacağına, bundan sonra her şeyin daha iyi olacağına işarettir.

Rüyada altın lira saymak mesleğinde uzmanlık yapacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, dertlerin azalmasına vesile olacak olayların meydana geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölüden altın lira almak olumlu birçok adım atılmasına vesile olacağına, manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, mutluluğunu kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada altın liralar görmek el attığı bütün işlerde çok büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin kötüleşeceğine, gözünü bürüyen para hırsı nedeniyle iyi niyetlerinin bozulacağına, hangi yolu seçerse seçsin sonucun kendisi için güzel olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments