Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin avlusunda görmek

Rüyada caminin avlusunda görmek

Rüyada caminin avlusunda görmek dertlerin dermanının bulunacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, rüya sahibinin, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, karşısına çıkan engelleri bir bir aşmayı başaracağına, beddua ve ah alacağına, zor işlerin altından kalkacağına ve çok uzun bir zamandan beri istediği mevkilere yakın bir zaman içinde geleceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine inanılır.

Rüyada caminin avlusunda gördüyseniz:

  • Hissi güçlükler ile mucadele etmek zorunda kalabilirsiniz yani bazı olaylara karşı dikkatli olmalısınız.

Rüyada cami avlusunda bebek görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, dost ve akraba ile bir soruna çözüm bulunacağına, çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet eder.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, gözyaşının dineceğine, hastalıkların kalmayacağına, kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, dertlerin en kısa zamanda biteceğine, ayrılmış olanların kavuşacağına işaret eder.

Rüyada cami avlusunda yılan görmek dertlerinin çarelerine kavuşacağına, asla yüksünmeyeceğine, aile içindeki sıkıntıların, zorlukların aşılacağına ve küslüklerin son bulacağına bu sayede de rüyayı gören kişinin ağız tadının yerine geleceğine alamet eder.

Rüyada camii avlusu görmek duygularının karşılık göreceğine, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine alamet eder.

Rüyada cami avlusundan geçmek çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, esenliğe kavuşacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet eder.

Rüyada cami avlusunda oturmak şansının ve kısmetinin açılacağına, günlerinin güzelleşeceğine, uzun uğraşlar sonucunda bazı çalışmalar gerçekleştirip bu çalışmalar ile büyük kademelerdeki kişilerin dikkatlerini çekeceğine ve çok saygın bir konuma sahip olacağına, sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına inanılır.

Rüyada cami avlusunda güvercin görmek sıkıntıların ardından neşe dolu günlerin de sizi beklediğine, nefsine uyacağına, uzak bir yerden gelecek iş teklifinin kabul edileceğine inanılır.

Rüyada caminin avlusunu görmek geleceği için faydalı adımlar atacağına, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, işlerini kısa zamanda büyüteceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments