Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami avlusunda güvercin görmek

Rüyada cami avlusunda güvercin görmek

Rüyada cami avlusunda güvercin görmek kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine, hayırlı bir kişi ile dünyaevine gireceğine, maddi anlamda da güç ve kuvvet kazanacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına ve iş ile ilgili olarak hayal ettiği herşeyin suya düşeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda güvercin gördüyseniz:

  • Nedensiz şekilde artan ilgi sizi memnun edebilir.

Rüyada cami avlusunda güvercin görmek ancak sonunda büyük bir zarar göreceğine, eşinin içinde bulunduğu sorunlardan kurtulmasını ve kötü olaylar ile karşılaşmamasını sağlayacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine yorulur.

Rüyada cami avlusunu temizlemek başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, kısmetsizliğin ve şanssızlığın uzaklaşacağına alamet eder.

Rüyada cami avlu görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, rüya sahibinin daha farklı bir hayatı benimseyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda ağlamak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, öğrenci ise sınavlarda üstün bir muvaffakiyete, çalışan bir kimse için iş yerinde terfi edeceğine, aile hayatına da yansıyan bu kötü olaydan ötürü insanlar ile olan ilişkilerini neredeyse tamamen keseceğine alamet eder.

Rüyada cami avlusunda su görmek uzun bir seyahate çıkılacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına ve hayallerin gerçeğe döneceğine, yaptığı projeler ile adından çok söz ettireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami avlusunda olmak stresten uzaklaşılacağına, bütün aile tarafından çok büyük sevinçle karşılanan şeylerin gerçekleştirilmesi ile çok daha iyi şeylerin ortaya konulacağına ve rüyayı gören kişinin bu konuda çok büyük bir kazanç elde edeceğine, sorunların günden güne azalacağına işaret eder.

Rüyada cami avlusunda dua etmek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, anne ya da baba ile ters düşüleceğine, Allah’a dua edeceğine işarettir.

Rüyada cami avlusunu yıkamak beğenilen işlere imza atacağına, yaptığı işle ilgili olarak birçok kişi yetiştireceğine, tüm umutlarını ve sermayesini bu işe bağlayacağına fakat emeline ulaşamayacağına, maddi zarara gireceğine, günahlarının affedileceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments