Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin avlusunu görmek

Rüyada caminin avlusunu görmek

Rüyada caminin avlusunu görmek çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, herkesin ilgisinin çekileceğine, elinin bollaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, Allah’a dua edeceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, kısa zaman içinde hem eşinin, hem çocuklarının ve ailesinin kendisine destek olacağına delalet eder.

Rüyada caminin avlusunu gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştıran, sizi endişelendiren veya belirsizliklere neden olan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada cami avlusunu yıkamak manevi yönlerinin güçleneceğine bu sayede bedenin de şifa bulacağına, girdiği işlerde büyük sorun yaşayacağına, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami avlusunda abdest almak maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına yorulur.

Rüyada cami avlusunda abdest aldığını görmek daha sonra insanların desteğini alarak resmi kurumlardan birinde ülkesi için çok önemli bir göreve getirileceğine, boğan ne varsa hepsinden kurtulmak için uğraşacağına, yurt dışında eğitim hayatına devam etmek için yollar aranacağına alamet eder.

Rüyada cami avlusunda ağlamak sevdiği insanlarla arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, can ciğer olduğu kişilerle kavgalar ve küskünlükler yaşanacağına, hatta eskisinden daha iyi bir hale getirileceğine, yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına, atılan adımların kısa süre içinde büyük başarılar kazanılacağına, sevinçli haberler alınacağına, verilen sözlerin yerine getirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada cami avlusu temizlemek kişinin toplum içindeki saygınlığının artacağına, çok hayırlı ve güzel olaylar yaşanacağına, yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına rivayet eder.

Rüyada cami avlusunda köpek görmek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, bir sebeple gerek iş hayatında ve gerek sosyal hayatta muhatap olunan kişilerin güveninin sarsılacağına, hayata karşı beklentilerini kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada cami avlusu görmek büyük kazançlar elde edeceğine, uğradığı zararların yakın zaman içinde telafi edileceğine ve çok daha iyi bir iş için destek alacağına, iç dünyanızın sakinleşeceğine, işlerin her geçen gün daha da büyüyeceğine ve aile bireylerinin de bu başarılardan yararlanacağına delalet eder.

Rüyada cami avlusunda namaz kılmak sivrilmek istese de uygun şartları elde edemeyeceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments