Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın sarı lira görmek

Rüyada altın sarı lira görmek

Rüyada altın sarı lira görmek nefsini terbiye etmeyi bileceğine, deyim yerindeyse krallar gibi bir hayat yaşayacağına, karşısında esas duruşa geçilecek kadar itibar kazanacağına ve zaferler elde edeceğine, çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, kendisine rakip olan kişiler tarafından zarara uğratılmaya çalışılacağına, zor günlerin biteceğine, sevilen kişi ile yakın bir zaman içinde hayırlı bir karar verilip evlilik yoluna girileceğine, uzaktaki bir akrabadan hayırlı haberler alınacağına, kazandıkları ile daha büyük yatırımlar gerçekleştirerek çok büyük bir işe sahip olacağına, önünde güzel ve başarılı günler olacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük kazançlar elde edeceğine, insanlar tarafından çok tanınan bir kişi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada altın sarı lira gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya kime güvenip kime güvenemeyeceğiniz konusu sabır istiyor.

Rüyada altın sarı lira görmek girdiği bütün işlerde çok başarılı olacağına sıkıntılarından ve sorunlarından kendisini kurtaracağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, aileyi kötüleyeceklerine, aile bireyleri hakkında dedikodular çıkaracaklarına,  zor zamanlar geçirmelerine sebep olacaklarına ve çok büyük tartışmaların ve kavgaların yaşanacağına delalet eder.

Rüyada sarı lira toplamak huzurunu ve neşesini kaybedeceğine, özel hayatının renkleneceğine, şansın açılacağına yorulmaktadır.

Rüyada sarı lira görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, emek verilen ve ter dökülen çalışmaların istenilen şekilde sonuçlanacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada ölüden altın lira almak hem birincilik hem de kazanç getireceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada altın liralar görmek fakir fukaraya elindeki para kadar yardım edeceğine, üzüntülerini bir çırpıda atlatacağına, tek başına bir hayat sürmeye başlayacağına alamet eder.

Rüyada altın lira toplamak çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, zor durumlara düşeceğine, aile bireyleri arasındaki tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine işaret eder.

Rüyada altın lira bozdurmak o kimselerden menfaat göreceğine, bir sebeple gerek iş hayatında gerekse de aile hayatında çok zor zamanlar geçirileceğine, derdin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada lira altın görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sıkıntılardan çok bunalmış kişilerin yüzünü güldürecek gelişmeler yaşanacağına, başarılarının artacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments