Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camii kapısını açmak

Rüyada camii kapısını açmak

Rüyada camii kapısını açmak kişinin sıkıntılarından arınacağına, size kötülük düşünen dost görünümlü bir düşmana, çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek çalışmalar gerçekleştireceğine, girdiği bütün işlerde kendisini ispatlayacağına, işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal almasından ötürü çok büyük zarara uğrayacağına, çok daha iyi başarılar kazanacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine, ikisi arasındaki ilişkinin gerileceğine alamet etmektedir.

Rüyada camii kapısını açmak gördüyseniz:

  • Maddi kaynaklarınızın başkaları tarafından suistimal edilmemesi için daha dikkatli olmalısınız.

Rüyada cami kapısını açmak karşısına çıkan tüm sorunları alt edeceğine, yaşanan büyük sıkıntı ve üzüntüleri ortadan kaldıracağına, elindeki imkanların artacağına, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına rivayet eder.

Rüyada camii kapısını açmak sorunlarının ve sıkıntılarının yakın bir zaman içinde çözüme kavuşacağına, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine, eksiği kendinde bulacağına, eşine söylediği yalanların ortaya çıkacağına alamet eder.

Rüyada caminin kapısını açmak büyük gelirler elde edilmesine ve çok daha büyük işlerin gelip daha farklı çalışmalar yapılmasına büyük destek sağlayıp yüksek bir mevkiye transfer edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, yaşayacağı güzel gelişmeler sayesinde mutlu olacağına rivayet eder.

Rüyada cami kapısı açmak muradın olacağına, dileklerin yerine geleceğine, ortak olarak gireceği bir işte ihanete uğrayacağına ve zarar üstüne zarar edeceğine, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya rivayet etmektedir.

Rüyada bir evin kapısını açmak çok büyük problemler ile karşılaşılacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına, ferahlığa çıkılacağına, elde edilen kazancın günden güne daha da fazla artacağına, yeni bir yol çizileceğine, işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına inanılır.

Rüyada kapıyı kilitle açmak aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, yaptığı işlerde kişinin iyi niyetinin suiistimal edileceğine, ortak olarak gireceği bir iş sayesinde aile hayatının çok güzel bir hal alacağına, içsel güvensizliklerinize işaret etmektedir.

Rüyada açılmayan kapıyı açmak büyük kazançlar getireceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına, sevgiyi kaybederek ömür boyu pişman olacağına inanılır.

Rüyada kapı kilidini açmak karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına, bir sebeple rüyayı gören kişinin çok sinirleneceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments