Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada caminin kapısını açmak

Rüyada caminin kapısını açmak

Rüyada caminin kapısını açmak birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, gözyaşına boğulacağına, kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, sıkıntıları atlatmak için türü yollar deneyeceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada caminin kapısını açmak gördüyseniz:

  • Bazı dostlarınız size, fazla önem vermediğiniz için aklınızdan çıkmış olan şeyler hakkında uyarabilirler.

Rüyada caminin kapısını açmak hayattan her istediğini alacağına, gidilen yolda büyük başarılar kazanılacağına, buna bağlı olarak aile hayatı ile ilgili çok güzel bir karar verileceğine delalettir.

Rüyada camii kapısını açmak çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, yapılan işin karşılığının alınamayacağına delalet eder.

Rüyada cami kapısı açmak hayallerinin gerçekleşeceğine, aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına ve hep iyilik düşüneceğine, daha iyi yerlere geleceğine, yetenekleri ve becerileri sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine, kariyerini çok daha iyi yerlere taşıyacağına yorulur.

Rüyada cami kapısını açmak resmi bir kurumda işe girileceğine, dertlerinin çarelerine kavuşacağına, çeşitli projeler eşliğinde üzüntülerin ve rahatsız edici olayların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada kapının kilidini açmak kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, hayırlı  ve bol kazançlı bir işe girip zenginliğe sahip olacağına, kişinin her zaman sosyal biri olacağına alamet eder.

Rüyada bahçe kapısı açmak rüya sahibinin hayattan ve sevdiklerinden yana yüzünün güleceğine ve onlardan razı geleceğine, aile yaşantısında da her şeyin yolunda gideceğine, bol nimete kavuşulacağına tabir olunur.

Rüyada arabanın kapısını açmak yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, rahat bir hayat sürüleceğine ve yeni bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Rüyada banyo kapısını açmak mal mülk sahibi olunacağına, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine, maddi ve manevi olarak çok zarar edeceğine, işinde yetkin, bilge ve alim kimse haline geleceğine, hep daha ileriye gitmek ve en iyisi olmak için ettiği duaların, dileklerin kabul olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
2 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Kasap

Selamın aleyküm rüyamda köyündeki camiye gidip kapısını açtım 1 saf insan namaz kılıyordu kapıyı kapatıp çıktım köyümüzün eski imamı köye gelmiş diyordum