Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bir evin kapısını açmak

Rüyada bir evin kapısını açmak

Rüyada bir evin kapısını açmak üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, gittiği yolda çok başarılı olacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, mesleği sayesinde her yerde ayrıcalık ve saygı göreceğine, geçim derdinin biteceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, aldığı dualar sayesinde işlerinin açılacağına tabir olunur.

Rüyada bir evin kapısını açmak gördüyseniz:

  • İlişkilerde uyumu sağlamak için aşkdan çok, iyi arkadaş olabilmek önem taşıyacak.

Rüyada evinin kapısını açmak kazancının azalacağına ve zor duruma düşeceğine, beklenmedik bir anda gelecek bir miras haberi ile çok mutlu olunacağına, sağlığının bozulmayacağına, aile bireyleri ile uyumunun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bir evin kapısını açmak saygın bir hayat yaşayacağına, bir süre iş bulmakta zorlanacağına ve bu nedenle çalışırken biriktirdiği parayı da harcayarak bitireceğine, hiçbir şeyin dozunu kaçırmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada kendi evinin kapısını açmak uzun sürecek bir kırgınlık yaşanacağına, günbegün daha büyük kazanç elde edileceğine, güzel günler yaşanacağına, kolay ve güzel bir hayatı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada evin kapısını anahtarla açmak maddi zarara gireceğine, kendisine yatırım getirecek işlerden istediği sonucu alamayacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine ve herkesin isteyeceği bir hayatı olacağına delalet eder.

Rüyada yeni evin kapısını açmak arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, ilerleyeceğine ve kalkınacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada duvardan kapı açmak şansızlığın kırılacağına, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, zorlukların ve üzüntülerin geride kalacağına yorulur.

Rüyada işyerinin kapısını açmak dileklerinin gerçekleşeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, henüz olgunlaşmamış bir kişi ile beraber olunacağına delalettir.

Rüyada büyük kapı açmak fakirlerin zenginleşeceğine ve huzurlu olunacağına, zorlukların ve sorunların aşılacağına, eşiyle bazı konularda ters düşeceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments