Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide kılıç görmek

Rüyada camide kılıç görmek

Rüyada camide kılıç görmek kişinin zor beğenen biri olması yüzünden evlilik kararını geç alacağına, elini attığı her işte çok iyi işler çıkararak adından sıkça söz ettirip büyük saygınlık elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu herşeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına, alınacak destekler sayesinde sorunların çözüleceğine ve ele geçen fırsatların en iyi şekilde kullanılacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına, çocuğunun kendisinin kadrini ve kıymetini bileceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Rüyada camide kılıç gördüyseniz:

  • Ani olaylar her ne kadar rahat ettiğiniz yoldan çıkmanıza neden olsa da, sizin için önemli veya önemli olabilecek konularda hız kazanmanızı sağlayacağı için şikayetçi olmamanızda fayda var.

Rüyada camide kılıç görmek yeni arkadaşlıklar kurulacağına, çok başarılı olup iş hayatında üst mevkilerde yer alacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına yorulur.

Rüyada sarı kılıç görmek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, iş hayatında girdiği her işte büyük kazanç elde edeceğine, büyük bir tatsızlık yaşanacağına, büyük başarılar kazanıp huzurlu ve mutlu bir hayat yaşayacağına delalettir.

Rüyada tahta kılıç görmek düşüncelerini uygulama, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, hayali kurulan mutluluk dolu hayatın yakalanacağına, huzurlu günler geçirileceğine, varını yoğunu kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada kılıçla kafa kesmek yaşanan maddi problemlerin artacağına, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine delalettir.

Rüyada küçük kılıç görmek fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine, duygularının karşılıklı olacağına, çok eğleneceğine tabir olunur.

Rüyada kılıç kını görmek sürekli nutuk atarak ortalığı karıştıran kardeşleri ya da dostları birbirine düşüren bir kişi ile sosyal hayattaki tüm bağların koparılacağına ve sorunların bir nebze de olsa hafifleyeceğine, daha fazla yakınlaşacağına, şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına tabir olunur.

Rüyada kılıç seçmek ters giden işlerin düzeleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, işlerinin hiç beklemediği kadar kazanç getireceğine ve kariyerinde çok büyük sıçrama yapacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kılıç yarası almak kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, keyifli sohbetler edeceğine, maddi olarak kötü bir döneme girileceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments