Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tahta kılıç görmek

Rüyada tahta kılıç görmek

Rüyada tahta kılıç görmek pek çok hayal kırıklığı yaşayacağına, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine, hayırlı kararlar verileceğine, kazançlı işlere girileceğine, gelecekle ilgili olarak verilecek kararların hayat içerisinde çok büyük bir etki yaratacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı bir yuva kurulacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, hayatın mutluluk içinde geçeceğine, bazı konularda başarısızlık ile karşılaşılacağına alamet eder.

Rüyada tahta kılıç gördüyseniz:

  • Fizik planda henüz birşey gerçekleşmemesine rağmen çok büyük hayaller kurmaya başlayabilirsiniz.

Rüyada tahta kılıç görmek umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına, düzenli ve daha güvenli bir hayat yaşayacağına, sorunların ve sıkıntıların baş göstereceğine işaret etmektedir.

Rüyada zülfikar kılıcı görmek sıkıntılarını atlatacağına, yaptığı bazı işlerde kendisini en iyi şekilde göstereceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine delalet eder.

Rüyada elinde kılıç görmek rüya sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kendisinin sahip olacağı şans sayesinde başkalarının da kendisi sayesinde nasipleneceğine ve mutlu olacağına, tövbelerinin Allah’a ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılıç bıçak görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, sevdiklerine daha çok zaman ayıracağına, ortaklıkların ve yapılan anlaşmaların tek taraflı olarak feshedileceğine inanılır.

Rüyada kılıçla savaş yapmak sevdiği bir kişinin yaşayacağı bir sağlık sorunu yüzünden çok üzüleceğine, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde iş hayatına yeni bir yön verileceğine delalet eder.

Rüyada samuray kılıç görmek çok rahat bir nefes alacağına, kırgınlık yaşanacağına ve tartışmalı günler geçirileceğine, güzelliklere rast gelineceğine,vicdanlı, akıllı, bilge ve kudretli kimselerle karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada cam kılıç görmek işsiz ve ekmeksiz günler yaşayacağına, umutsuzluklarına ve problemlerine karşı çözümlere kavuşacağına, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet eder.

Rüyada keskin kılıç görmek ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çektiği sıkıntıları yakın zaman içinde ortadan kaldıracağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments