Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sarı kılıç görmek

Rüyada sarı kılıç görmek

Rüyada sarı kılıç görmek işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına, o kişi sayesinde içine düştüğü zorluklardan kurtulmayı başaracağına, rahat bir dönem yaşanacağına, özellikle ticaretten yana hak ettiğini alamayacağına, maddi olarak zarar edeceğine, hayal edilen herşeye kavuşacağına, dertlerinin ve sorunlarının biteceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, sorunların en kısa zamanda sona ereceğine, sevip saydığı bir birey olunacağına alamet eder.

Rüyada sarı kılıç gördüyseniz:

  • Hayal gücünüz iyi olacak.

Rüyada sarı kılıç görmek adeta sinirden küplere bineceğine ve çok büyük bir sıkıntı yaşayacağına, mutlulukların her geçen gün daha da artacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah kılıç görmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, hak yolundan uzaklaşacağına, istemeden birçok fırsatı kaçıracağına delalettir.

Rüyada kılıçla insan kesmek kendisini daha önce hiç hissetmediği kadar rahat ve hafif hissedeceğine, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, işinde yükseleceğine delalettir.

Rüyada kılıçla kafa kesmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, külfetinin ve yükünün artacağına, yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, yatırımlarının ve emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına delalettir.

Rüyada kılıç sesi duymak sıkıntılarının son bulacağına ve çok daha rahat bir hayat süreceğine, iş ile ilgili olumlu gelişmeler yaşayacağına, kendisini iyi hissetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada iki uçlu kılıç görmek doğruluğu ve güzelliği bulabilmesi için onlara yol göstereceğine, sıkıntılı bir döneme gireceğine, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada kılıç aldığını görmek daha önce yaşanmış bir hastalığın nüksedeceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, doğru, büyük ve önemli yatırımlar yapacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mavi kılıç görmek etrafındaki insanlara başları sıkıştığında yardım edeceğine ve kendisine uygun hayırlı bir kısmet bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına, işlerini büyütecek imkânlara sahip olacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments