Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kılıç yarası almak

Rüyada kılıç yarası almak

Rüyada kılıç yarası almak helal ve makbul olan ekmeğe ve gelire kavuşacağına, rüya sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, yanında başkalarını da çalıştıracak kadar işlerin iyi gideceğine, sorunların teker teker çözüleceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine, hayırlı bir kişi ile bir birliktelik yaşanacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına işaret etmektedir.

Rüyada kılıç yarası almak gördüyseniz:

  • Belli gelişmeler bazı konularda harekete geçmeyi veya mükemmeliğinizi göstermeyi gerektiriyor olabilir.

Rüyada kılıçla yaralandığını görmek elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, soğukkanlı ve başarılı bir kişi olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yüzünün güleceğine, kazançtan yana kısmetinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Rüyada kılıçla yaralanmak çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine, sorunların tamamen ortadan kalkacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına, hayırlı ve iyi kişiler ile kurulacak ortaklık sayesinde çok iyi mevkilere gelineceğine delalet eder.

Rüyada kılıç yarası görmek bunun da kendisi için hayırlı olacağına, en büyük acılarının dineceğine, sosyal hayatında da mutlu olacağına alamet eder.

Rüyada kılıç yarası almak çok büyük ve üzücü haberler alınacağına, bu haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, hayırlı olmayan işlerden uzak durarak, Allah yolunda ilerleyeceğine, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine yorulur.

Rüyada altın kılıç görmek buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, daha büyük ve hayırlı kazançlar elde edileceğine, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, karşısına kendisini mutsuz edecek, hayal kırıklığına uğratacak ya da emeklerini boşa çıkaracak hiçbir önemli sorun çıkmayacağına delalet eder.

Rüyada ışın kılıcı görmek maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına, çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine ve huzurlu ve sevgi dolu bir hayat yaşayacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kılıç çiçeğini görmek büyük başarılar kazanacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, sorunların ve dertlerin en kısa süre içinde son bulacağına, sabır ve azim göstermesi sayesinde iş hayatında çok daha yükseklere geleceğine yorulur.

Rüyada kılıçla kesildiğini görmek ticaret yapıyorsa zarar edeceğine, gündemi iyi olan bir ülkeye de bolluk olacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments