Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide güvercin görmek

Rüyada camide güvercin görmek

Rüyada camide güvercin görmek ancak karşılaşacağı bir durumda tecrübesizliğinden dolayı yanlış bir adım atacağına, hem huzuru, hem ağız tadını, hem neşeyi hem de keyfi tadacağına, mühim bir hastalıkla mücadele edeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına, aile hayatında çok güzel günler görüleceğine, çok büyük bir sabır göstererek ve azimle çalışarak çok iyi çalışmalar ortaya koyacağına, insanlar tarafından ayıplanacağına, kazanç kapılarının kapanacağına, yaşamında adeta mucize sayılacak gelişmelerin olacağına, Allah’ın sayısız lütuflarını göreceğine tabir olunur.

Rüyada camide güvercin gördüyseniz:

  • Beklenmedik olaylar işinizle ilgili değişikliklere neden olabilir.

Rüyada camide güvercin görmek özellikle kişiyi mirastan mahrum bırakmak adına bazı çalışmalar ve kumpaslar içine girileceğine, kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına ve mal varlığının yaşanacak kötü bir olaydan ötürü azalacağına ancak sıkıntıların sona ereceğine, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, yakın zamanda istenmeyen bazı tartışmaların yaşayacağına delalettir.

Rüyada yavru güvercinler görmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, yepyeni projelerle uğraşacağına, atılan adımların büyük başarılar getireceğine alamet eder.

Rüyada güvercin yumurtası görmek rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine, işlerinin yolunda gideceğine, ticaret ehli olacağına, nefsine yenileceğine ve şeytana uyacağına, çıkış yollarına ulaşmak için çabalayacağına delalettir.

Rüyada elinden güvercin kaçırmak işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına, engellere takılmadan kolayca kariyer sahibi olacağına, kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine delalettir.

Rüyada yeşil güvercin görmek fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına, kimi zaman işsiz ve dolayısıyla parasız kalınacağına yorulur.

Rüyada güvercin bakmak elde bulunan imkânların artacağına, kendisiyle aynı duruma düşmüş kişilere yardım edeceğine ve onları koruyup kollayacağına, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına ve yeniden aşklarının artacağına, muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine işarettir.

Rüyada güvercinin ısırdığını görmek ticaretten yana kısmetlerinin artacağına, hayatında belanın ve uğursuzluğun kol gezeceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada güvercine basmak hayallerini ve ideallerini gözden geçirdiği bu süreçte yepyeni kararlar alarak, hayatına başka kişilerin müdahaleleri olmadan devam edeceğine, kendisi için isabetli adımlar atacağına, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments