Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada güvercinin ısırdığını görmek

Rüyada güvercinin ısırdığını görmek

Rüyada güvercinin ısırdığını görmek sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, başka işlere girme konusunda cesaret vereceğine, iyi bir kariyerin kapısını sonuna kadar açacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok büyük mutluluklar yaşayacağına, işlerinin yoluna gireceğine, yapılan hatanın düzeltilmesi için çok uğraşılmasına rağmen bir türlü düzelmeyeceğine ve çok büyük maddi zararlara uğranacağına, yaşanan sorunların kısa süre içinde sona ereceğine, bu sayede kazancın artacağına, kısmetlerin günden güne artacağına, rızkın çoğalacağına, işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına ve zararların telafi edileceğine, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, kişinin karakteri ve çalışkanlığı ile iş alanında ismini altın harflerle yazdıracağına inanılır.

Rüyada güvercinin ısırdığını gördüyseniz:

  • Sadece, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Rüyada güvercinin ısırdığını görmek işlerinin de rast gideceğine, sevgilisi ile aralarındaki mesafelerin ortadan kalkacağına, cesaretin ve özgüvenin azalacağına alamet etmektedir.

Rüyada elini yılan ısırdığını görmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, yardım edeceği bazı kişilerden çok büyük hayır duaları alacağına, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına inanılır.

Rüyada başkasının dilini ısırmak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, işlerinin açılacağına delalettir.

Rüyada biri ısırmak kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, sıkıntılarının ve sorunlarının bir süre daha devam edeceğine alamet eder.

Rüyada karıncanın ayağını ısırdığını görmek hedeflerine başarıyla ilerleyeceğine, dualarının ve tövbelerinin kabul olacağına, onlar yüzünden iyi giden işlerinin deyim yerindeyse sarpa saracağına, eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine delalettir.

Rüyada ineğin ısırdığını görmek günlerin hiç olmadığı kadar hareketli ve heyecanlı geçeceğine, kişinin hayatındaki dengeleri yeniden sağlayabilmek için çaba harcayacağına, nefsine yenileceğine, zaaflarına kapılacağına alamet eder.

Rüyada ayağını köpek ısırmak sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine, hayalleri kurulan eve kavuşulacağına ve zorlukların üstesinden gelineceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına işaret etmektedir.

Rüyada anneyi ısırmak kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına ve uzunca bir süre boyunca bu kişinin yapacağı ayak oyunlarına direnileceğine, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına, duraklama yaşanacağına, aile bireyleri arasında bazı istenmeyen olaylar yaşanacağına, kısmetin kapanacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments