Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yeşil güvercin görmek

Rüyada yeşil güvercin görmek

Rüyada yeşil güvercin görmek herkesin takdirinin toplanacağına, çok sevilen bir kişi olunacağına ve rahatsızlık verecek bir durumun yaşanmasının önüne geçileceğine, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, sahip olunan zenginliğin elde gideceğine, gönlünü Allah sevgisi ile dolduracağına, çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, o kimseyle eskisinden çok daha yakın bir ilişki kurulacağına, işlerin yoluna girip çok büyük miktarlarda para kazandırmaya başlayacağına, yaşanan sorunların tek tek çözüme ulaşacağına, sıkıntıların sona ereceğine, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil güvercin gördüyseniz:

  • Kafanızı dağıtabileceğiniz kişilerle zaman geçirmek isteyebilirsiniz.

Rüyada beyaz ve yeşil güvercin görmek iç açıcı sözlere, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, çok iyi bir kariyere sahip olacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil renkli güvercin görmek kişinin hayat sevincinin artacağına, kendisini daha iyi hissedeceği güzel bir döneme gireceğine, insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, dünya hayatından çok ahiret yaşamı için savaşacağına, işlerin her geçen gün daha başarılı olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada yeşil güvercin görmek kendisini yıpratacağına buna karşılık isteklerini yerine getiremeyeceğine, koltuğunun yükseleceğine, kendi sorununu çözdükten sonra etrafındaki insanlara yardım edeceğine ve sorunlarının doğru bir şekilde çözülmesi ve istedikleri şeylere daha rahat bir şekilde hareket ederek kısa zamanda kavuşmaları için destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada güvercin ve tavşan görmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine ve çok bozuk bir duruma gelmiş olan işlerinin düzelmesini sağlayacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu ve huzurlu olacağına, hoş muhabbette olacağına, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada güvercinin üstüne pislediğini görmek bütün kaynaklarını kullanarak sıkıntıları ortadan kaldırmaya çalışacağına, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına, hayatında yeni ufuklar açacağına, hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine işarettir.

Rüyada evinde beyaz güvercin görmek hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kariyer planı konusunda çok olumlu adımlar atılacağına, zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına işarettir.

Rüyada güvercinle uçmak yaşayacağı bir rahatsızlıktan yakın zaman içinde herhangi zarar görmeden kurtulacağına, sorunların ve umutsuzluğun geride kalacağına ve güzel günler geçirileceğine, ferahlığa ve çok büyük bir bolluğa çıkılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada sürü güvercin görmek sorunlu bir kişi ile sürekli tartışılacağına, hayırlı olaylar ile karşı karşıya kalacağına ve büyük başarılar elde edeceğine, bereket ve başarı getirecek atılımlarda bulunacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments