Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camide futbol oynamak

Rüyada camide futbol oynamak

Rüyada camide futbol oynamak sahip olunan şartlardan memnuniyet duymadığı için sinirli ve agresif bir tavır içinde olacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına, para sıkıntısı çekmeyeceğine ve rahatının yerinde olacağına, deyim yerindeyse maddi anlamda her geçen gün küçüleceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına, büyük çaba sarfedeceğine, aile bireylerinden biri ile büyük bir tartışma yaşayacağına, mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına rivayet eder.

Rüyada camide futbol oynamak gördüyseniz:

  • Belli anlaşmaların veya düzenlemelerin bazı şartları konusunda prensiplerinize bağlı kalmanız önem taşıyabilir.

Rüyada camide futbol oynamak sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, sıkıntılı olarak başlayan çalışmaların yakın zaman içinde düzeleceğine ve yaşanan kırgınlıkların son bulacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Rüyada futbol maçı oynamak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, çok büyük emekler verilerek gerçekleştirilen bir çalışmanın karşılığının alınamayacağına, zenginliğinin, huzurunun ve başarılarının da kalıcı olacağına tabir olunur.

Rüyada mahallede futbol oynamak hiç beklenmedik bir durumla yüzleşileceğine, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, eş ve evlat sahibi olacağına aynı zamanda ailesini de iyi şartlarda yaşatacak bir mesleği ifa edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada okulda futbol oynamak alınan borçların geri ödenemeyeceğine, şansın yaver gitmesi sayesinde heveslendiği her konuda başarılı olacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına alamet eder.

Rüyada futbol oynamak ve gol atmak sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, makamını garantileyeceğine, zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, korkularından, huzursuzluğundan, kafa karışıklığından ve olumsuz düşüncelerinden sıyrılacağına alamet etmektedir.

Rüyada arkadaşlarla futbol oynamak bilincin artacağına ve zihinsel açıdan çok berrak bir dönem geçirileceğine, yaşamının her anlamda iyileşeceğine, dualarının karşılığını alacağına, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine delalet eder.

Rüyada karda futbol oynamak sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına, hayallerinin yıkılacağına işarettir.

Rüyada amerikan futbolu oynamak kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, gelirinin düşeceğine ve rızkının azalacağına, hayalperest bir kişi  olunması sebebiyle bu konuyla ilgili bir işe girileceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments