Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami ve mezar görmek

Rüyada cami ve mezar görmek

Rüyada cami ve mezar görmek çalıştığına değeceğine, artık daha rahat, kolay ve güzel bir hayatı olacağına, böylece büyük kazançlar elde edileceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, rahat edilecek bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine, güllük gülistanlık olacağına, şansının açılacağına, kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, büyük emelleri olsa da eline geçecek paraların ancak günü kurtaracak kadar az olacağına fakat rızkının da hiçbir zaman kesilmeyeceğine işaret eder.

Rüyada cami ve mezar gördüyseniz:

  • Paranızı veya değerli şeylerinizi koruyun.

Rüyada mezarlık ve cami görmek o kimseler sayesinde eline pek çok olanağın geçeceğine, çevresindeki herkese yardımcı olacağına, sabırla aşılan bu süre sonunda aile içinde yeniden huzurlu günlerin yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami ve mezar görmek düzeninin sarsılacağına, parasının her geçen gün artacağına, kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına alamet eder.

Rüyada mezarlık içinde cami görmek insanlık ve kulluk vazifesini daha çok yerine getireceğine, bir sebeple çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, elinde bulunan imkanları kullanmaya çalıştığında birçok sorunla karşılaşacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine inanılır.

Rüyada cami bahçesinde mezar görmek çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, sevdiği ve değer verdiği kişilerden göreceği ihanet yüzünden kahrolacağına, garanti olacak bir yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada cami içinde mezar görmek kendisine akıl hocalığı yapan kişilerden büyük darbeler alacağına, işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına rivayet eder.

Rüyada mezarlıkta cami görmek nahoş sözler işiteceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, işinden geri kalacağına, çok büyük başarılar elde edeceğine, uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada camiye gidip dua etmek çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, hayatında hayırlı ve güzel gelişmelerin meydana geleceğine, Allah’tan istediği her şeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami çatısı görmek dayanışmanın ve düzenin artacağına, yeni kararlar alarak bunlardan yana yüzünün güleceğine ve hiçbir derdi kalmayacağına, yaptıkları ile takdire layık görülmeyi hak edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments