Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mezarlıkta cami görmek

Rüyada mezarlıkta cami görmek

Rüyada mezarlıkta cami görmek çok büyük adımlar atılacağına, eşlerin ayrılacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına, imza ve söz yetkisi edineceğine, rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, çok sıkıntılı zamanlar geçireceğine, can sıkıcı haberler almaya, ana baba duasının alınması sayesinde engellerin aşılacağına işaret etmektedir.

Rüyada mezarlıkta cami gördüyseniz:

  • Biraz dinlenin en iyisi kısa kır gezileri olabilir.

Rüyada mezarlıkta cami görmek telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, yaşanan kötü durumların düzeleceğine, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, daha fazla rızık elde edileceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına, bir sebeple kendisine yeni bir iş bulacağına, ancak daha uzun bir süre boyunca kıt kanaat geçineceğine alamet eder.

Rüyada mezarlık ve cami görmek hiç bilmediği ve daha önce görmediği alanlara ve yerlere sürükleyeceğine ve yaşamını neredeyse baştan aşağı değiştirmesine vesile olacağına, uzun yıllardan beri sakladığı ve en yakınındaki kişilere bile anlatmadığı sırlarının açığa çıkacağına, ancak daha sonra kendisini toparlayacağına işarettir.

Rüyada cami içinde mezar görmek ard arda ortaya çıkacak hayırlı işlere, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, çalışmalarının istediği takdiri görmeyeceğine alamet eder.

Rüyada cami ve mezar görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, maddi durumda meydana gelen sorunların düzeleceğine rivayet eder.

Rüyada cami bahçesinde mezar görmek ister istemez çok sorunlu bir zaman geçireceğine, aşılmaz denilen engellerin aşılacağına, koşuşturma nedeniyle kişinin hem ruhen hem de bedenen çok yorulacağına ama yaşadığı güzelliğin buna değeceğine yorulmaktadır.

Rüyada mezarlık içinde cami görmek şanssızlık yaşanacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine işarettir.

Rüyada cami içinde olduğunu görmek fenalıkta bulunmaya, ortaklık kurulan kişilerle büyük tartışmalar yaşanacağına, hayatına girecek yeni insanlarla kuracağı arkadaşlıklar sayesinde eğlenceli ve keyifli zamanlar geçireceğine işarettir.

Rüyada cami lambası görmek haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, rüya sahibinin, iş hayatı ile ilgili çalışmalara hız vereceğine, bazı konularda konuşulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments