Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada cami içinde mezar görmek

Rüyada cami içinde mezar görmek

Rüyada cami içinde mezar görmek sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sabrının sonunda gönül hoşluğuna ulaşacağına, yaşamının da düzene gireceğine, bahtının güzelleşeceğine, kişinin yaşamının değişeceğine, ağız tadının bozulmayacağına ve yaşamının da kolaylıklarla geçeceğine, içine düştüğü sorunları çözüme kavuşturacağına, bir sebeple hem moral kaybına hem de hayalkırıklığına yol açılacağına, rüya sahibinin herkes tarafından tebrik edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada cami içinde mezar gördüyseniz:

  • Duygularınız doğru yönde ilerlemenize engel olabilir, buna izin vermeyin.

Rüyada cami içinde mezar görmek işlerinin gelişme göstereceğine, başarıya giden yollarındaki engellerin ortadan kalkacağına, tamamen içine kapanacağına, kimseyle konuşmayacağına ve durumun doktor tarafından çözüleceği hale geleceğine, önemli işlerin insanı durumuna gelineceğine işaret eder.

Rüyada mezarlık içinde cami görmek ticarette öne geçeceğine, büyüyeceğine, ilerleyeceğine, büyük paralar kazanacağına, yaşamın kolay hale geleceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada cami bahçesinde mezar görmek yokluk ve fakirlik içinde olacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına, çok üzüleceğine ve mutsuz olacağına delalettir.

Rüyada cami ve mezar görmek halinin ve vaktinin de çok iyi olacağına, hayatının ve geçiminin daha kolay hale geleceğine, edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, en pahalı evlerde oturacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine delalet eder.

Rüyada mezarlık ve cami görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, bir sebeple bütün aile bireyleri ve akrabalar tarafından dışlanacağına ve buna rağmen yaptığı hatalara devam edeceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına inanılır.

Rüyada mezarlıkta cami görmek hayatının da düzene gireceğine, elinin bollaşacağına, geçim sıkıntısının biteceğine, bir sebeple hiç olmadığı kadar zor durumlara düşeceğine, sorunlu bir hayat yaşayacağına işaret eder.

Rüyada cami içinde ev görmek dert yüzü görmeyeceği gibi, hayatı ile ilgili büyük sorunlarla da karşılaşmayacağına, berekete, bolluk içinde, zengin bir hayat sürüleceğine, herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına ve aile hayatı ve sosyal hayat içerisinde uzun zamandan beri yaşanan tartışma ve sürtüşmelerin çok yakın bir zaman içerisinde aile büyüklerinin araya girmesi ile biteceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine, ancak daha sonra yardımcısından ihanet göreceğine, uzun soluklu bir çalışmanın yarıda kesileceğine ya da askıya alınmak zorunda kalınacağına işaret eder.

Rüyada kendini cami içinde görmek iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına ve bu yüzden neredeyse ortaklığın bozulma aşamasına geleceğine, hem hayatının kurtulacağına, hem geleceğinin güzel olacağına, hem de sağlığının ve neşesinin yerine geleceğine, şan şöhret, itibar kazanacağına, geniş rızık elde edeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments