Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada camiye gidip dua etmek

Rüyada camiye gidip dua etmek

Rüyada camiye gidip dua etmek arkasından her zaman güzel şeyler söyleyeceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu sayede atlatacağına, çok hayırlı bir işe girip kazandığı başarılar sayesinde çok büyük terfi edeceğine, eline haram para geçeceğine, güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, huzurunu, mutluluğunu, ağız tadını ve keyfini yitireceğine, dertlerinin hastalıklarının ortadan kalkacağına, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine işaret etmektedir.

Rüyada camiye gidip dua etmek gördüyseniz:

  • Hissi yönden aşırı etkilenmeniz onunla olan ilişkide kendinizi kandırma eğiliminde olabileceğinizi gösteriyor.

Rüyada camiye gitmek dua etmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, insanların kendisinden yol soran kimse haline geleceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına, kısmetinin hep açık olacağına alamet eder.

Rüyada camiye gidip dua etmek hayatına bolluğun, bereketin ve verimin hâkim olacağına, uzak bir akrabanın acı haberinin alınacağına, kısa bir zaman içinde daha büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cami kapısında dua etmek çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine yorulmaktadır.

Rüyada caminin içinde dua etmek attığı her adımda kalbinin ferahlayacağına, ticaretinin genişleyeceğine ve itibarının da artacağına, hayırlı ve uğurlu gelecek girişimlerde bulunacağına delalet eder.

Rüyada cami avlusunda dua etmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına ve daha büyük kazançlar elde edeceğine, uğursuzluğun kendisine hiç yaklaşmayacağına ve Allah’ın kendisine her zaman yardım edeceğine, rakiplerini alt edeceğine alamet eder.

Rüyada cami önünde dua etmek sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Rüyada cami dua etmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, ilim konusunda çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, ibadetine çok büyük bir bağlılık duyacağına, sıkıntılarının son bulacağına, işlerinin yoluna gireceğine rivayet eder.

Rüyada caminin önünde dua etmek rüya sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine bu nedenle bir süre sokağa çıkamayıp eve bağlanacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments